עבור לתוכן

D-Link DMP-HD610 USB Mp3 Player- 10GB ב600 שקל?

Featured Replies

פורסם

נגן MP3 מבוסס על הארדיסק עם 10GB ב600 שקל?

מישהו מכיר את זה? שמע אם זה טוב? אני חושב לקנות את זה כי 600 שקל בשביל זה לא נראה לי הרבה

• תגובות 45
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol:

הגזמת קצת נגן 10GB ב600 שקל (דבר כזה אמור לעלות בין 1200-1700 תלוי של איזה חברה).

איפה שמעת/ראית את זה?

פורסם

מטער אם פיקפקתי בך זה השכרה נכון,

אבל אם אתה שואל אותי זה לא שווה,

אם שמתה לב באתר http://www.hardware-unlimited.com/reviews/roqit10gb/index.shtml שצינת היה בסוף ציונים למרבית תכונות המכשיר והם היו גרועות למדי.

LinkPhoto?GUID=44fa5fd1-3159-7589-4c58-3742d4851d94&size=lg

אז אם אתה שואל את דעתי במשפט אחד,

לא כל מה שזול הוא גם טוב (במרבית המיקרים).

פורסם

עפ"י Tom's Hardware guide הנגן עצמו בנוי בצורה דיי זולה, והמהירות חיבור שלו הי דיי נמוכה.

אבל בכל זאת, זה הנגן הבא שלי ;D

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף?...

לקנות נגן MP3 מבוסס CD איכותי ב600 שקל? או לקנות נגן מבוסס HD ב1500 שקל לפחות?..

לדעתי 600 שקל לנגן כזה זה סביר בהחלט!

במיוחד שטום לא קוטל אותו כמו HARDWARE UNLIMITED..

פורסם

אז מה עדיף?...

לקנות נגן MP3 מבוסס CD איכותי ב600 שקל? או לקנות נגן מבוסס HD ב1500 שקל לפחות?..

לדעתי 600 שקל לנגן כזה זה סביר בהחלט!

במיוחד שטום לא קוטל אותו כמו HARDWARE UNLIMITED..

וידוע שלכתבים של טום יש רף דיי גבוה במבחנים שהם עושים.

אז כנראה הנגן לא ד כדי כך גרוע.

פורסם

תאמת שאלה לא קלה..

אבל לבנות משוואה זה דיי פשוט , זה נפח מול איכות (איכות של הכל , מהפעלה עד אמינות ואיכות סאונד) , עכשיו אם נתייחס לזה ש 10 גיגה זה בערך 14 דיסקים להסתובב איתם אז אפשר להשוות את הנפח , אבל כפי שכולנו כבר יודעים להסתובב עם 14 דיסקים זה פוגע המון המון בנוחות וב"זרימה" של שמיעת המוזיקה. עכשיו אני אקח את משתנה הנוחות ויבחן אותו על הנגן 10 גיגה הזה.. מממ.... רחוק מאוד מאוד מנוחות גם ככה - הוא ענק (ממש ממש ענק) ומסורבל , זמן סוללה קצר במיוחד , ממשק יחסית דיי בסיסי , מסך קטן ובקיצור כפי שזה נראה במבט ראשון - לא ממש נקבל נוחות מהנגן 10 גיגה הזה - אלא בעיקר נפח. אז לפי המשוואה הנ"ל יוצא שהנגן הנוכחי לא כך כך שווה ולא נותן הרבה. אבל השאלה הסופית כמו שאמרתי , היא עדיין קשה , אבל לדעתי מי שיכול להתפשר על נגן כזה ענק ומסורבל ולוותר על נוחות - יכול גם להתפשר עם ללכת עם 10 דיסקים מחולקים , אני אישית לא מסוגל לללכת לשום כיוון במקרה הזה.

רק מה שיכול להיות מצחיק - למי ששם לב להארדיסק - זה יכול להיות הנגן MP3 הראשון ש"מתקתק" מדי פעם ;)

ועוד משהו מעניין במיוחד - במחיר הזה - 600 ש"ח ל10גיגה - זה יכול להיות מכשר מעולה לאחסון תמונות דיגיטליות ממצלמה בטיול בחו"ל. כל מה שצריך זה אינטרנט קפה עם USB שיאפשר לך להוריד את התמונות מהמצלמה ולהעלות ל"נגן" הזה (בהנחה שהוא לא מתקתק) , למטרה זאת זה ממש שווה.

* והערה אחרונה שזה סתם דעה אישית שלי - יש פתגם :"you always get what you pay for" , וכשדבר כזה נמכר במחיר כלכך נמוך (115 דולר) יכול להיות שיש לזה סיבה.

פורסם

הזמנתי את הנגן. תצפו לביקורת קצרצרה בקרוב על הנגן.

פורסם
  • מחבר

יופי, תספר שהוא יגיע..

פורסם

יש פתגם אחד שאומר את הכל:

" אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול "

פורסם

כשתגיע לרמה שאתה תדע להעריך כסף , תדע ש600 ש"ח זה המון כסף - שום דבר לעניים פה , אחיזת עיניים מי שיגיד שהוא חוסך ע"י זה שהוא קונה משהו ב600 ש"ח ;)

ובכל מקרה הפתגם שלך לא קיים (ופתגמים זה לרוב = נסיון חיים) , ויש גם פתגם : קנית בזול - קנית ביוקר 8)

סה"כ לפי הביקורות והמחירים בחול , בארץ הוא נמכר בהרבה פחות - זה סתם מוזר , וזה רק אומר לחשוב עשר פעמיים ואם מחליטים על לקנות - אז לבריאות !! (או במילים אחרות - אף אחד לא אומר שזה לא מציאה , אל רק שמציאות צריך לבדוק ב 10 עיניים).

פורסם

תזכור שאם החיבור שם הוא USB רגיל (לא 2)

אז הוא יהיה איטי.

פורסם

על מה אתה מדברים?! הוא עלוה שם: 1,920 ש"ח !!

פורסם

על מה אתה מדברים?! הוא עלוה שם: 1,920 ש"ח !!

הבנאדם צודק,

העלו בפנדה את המחיר,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_806&products_id=3886.

ידעתי שזה סתם טעות שלהם ;D.

כככככככככככככככככככללללללללללללללללללל התגובות פה היו לחינם בגלל טעות של פאנדה :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים