עבור לתוכן

שאלה| איזה מאורר מקפיא את המעבד

Featured Replies

פורסם

האם לפתוח דיון חדש בשביל לקבל תשובה (פשוט ראיתי שהדיון גם גלש לנושא הזה...) ?

פורסם

תריץ חיפוש, עניתי על זה לא מזמן, אתמול...

פורסם
  • מחבר

סבבה ותודה לכם אני יקנה בסוף את הOCZ Vendetta 2 כי אמרתם שזה יותר טוב מהשני

ובדרך אגב יש לי עוד שני שאלות

1)מישהו גר באיזור השרון ויודע איפה ניתן לקנות כזה מאורר כי בחנויות שאני קונה שזה מלמיר הם לא מחזיקים כזה דבר...

2)הרבה אומרים לי שהחלק של המאורר שמכניס אוויר (שמקרר את המעבד)צריך להיות בכיון של הציפט וחלק אומרים שזה צריך להיות בחלק של הזיכרון וחלק בספק הכוח אז איפה זה צריך להיות כי הם בילבלו אותי ככה טוב

אני אישית הייתי שם את זה בכיון של הזיכרון

בדרך אגב שכחתי לשאול וציון

זה יותר טוב Thermaltake DuOrb מהOCZ Vendetta 2 נכון?

האם שווה לקנות אותו על פני הOCZ Vendetta 2 והאם הטרמלטאק אפשר להרכיב אותו גם מבלי לפרק את הלוח האם?

או Thermaltake TMG i1 או איך ‏BigTyp 120 Vx

ומה בנתיים הכי עדיף ושוב פעם אני חושב ואומר אין ברצוני לפרק את הלוח האם וכול זה כאילו להשתמש בו כמו המעבד של אינטל(צורת ההרכבה)

פורסם

א. הVendetta 2 עדיף עליהם.

2. במארז רגיל - כזה שאין בו מאוורר בגג המארז, תתקין את הקירור כך שהמאוורר יהיה בכיוון של הזכרונות.

במארז עם מאווררי בגג - יש לך שני אופציות:

1. בכיוון הזכרונות.

2. בכיוון הצ'יפסט - כך בחשבון שבמצב כזה המאוורר עלול לשאוב אוויר חם שנפלט מהכרטיס מסך וכתוצאה מכך הוא יעשה את העבודה פחות טוב.

פורסם

את הפלטייר שהיה לי החזקתי עם ספק HEC AR-T300W ישן וטוב.

כיום יש ספקים שיכולים להחזיק פלטיירים בעלי הספקים גבוהים מאוד ללא בעייה, סה"כ צריך להתאים את הספק-כוח והפלטייר למערכת (*וגם עוד כמה שקלים חודשיים לחשבון החשמל) - כאן נושא צריכת החשמל נגמרת.

פרקטי? כן, מאוד.

שווה להשקיע -> אתה אוברקלוקר רציני? אם כן, אז כן.

נשמע טוב

כמה עולה כל העסק והאם אפשר להתקין את זה לבד(או בכלל על המערכת שלי, מפרט בצד)?

פורסם
  • מחבר

א. הVendetta 2 עדיף עליהם.

2. במארז רגיל - כזה שאין בו מאוורר בגג המארז, תתקין את הקירור כך שהמאוורר יהיה בכיוון של הזכרונות.

במארז עם מאווררי בגג - יש לך שני אופציות:

1. בכיוון הזכרונות.

2. בכיוון הצ'יפסט - כך בחשבון שבמצב כזה המאוורר עלול לשאוב אוויר חם שנפלט מהכרטיס מסך וכתוצאה מכך הוא יעשה את העבודה פחות טוב.

אני יעלה לפה תמונה יותר מאוחר שתראו ותגידו לי איפה הכי כדאי וגם כן לפי הידע שלי הכי טוב להתקין את זה בכיון של הזיכרון

אבל פשוט אם זה בכיון של הציפט אז הוא יקרר לך קצת גם כן את הציפט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים