פורסם 2003 במאי 3022 שנים הנה:http://www.wdc.com/en/products/legacy/Legacy.asp?r=1בחר את הדגם ואז יהיה הסבר על הג'מפר.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר תודה רבה יאיר! תראה! אני לא יודע את הדגם המדויק! אבל הג'מפר שלי עומד באמצע.. לפני ההסברים באתר זה במצב דיול ומאסטר. משום מה.. שאלה אחת זה ממוספר מ 1-10.... איפה זה אחד בהארד דיסק ואיפה 10? ואם טעיתי בג'מפר יקרה משהו?
פורסם 2003 במאי 3022 שנים רשום על המדבקה למעלה את הדגם {גם לי יש הרד דיסק כזה (מת :-\)}צריך להיות רשום: model:XXXXXXX= הדגם....אם לא ג'מפרת נכון, לא יקרה כלום, רק אחרי ספירת הזכרון {RAM} איפה שהוא מזהה את כונני הIDE הוא יתקע פשוט.1 זה ימינה למעלה10 שמאל למטה {לפי התמונה}
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר יאיר ממש תודה!!! זה עובד! קצת ניחשתי את הדגם וזה עבד! אפילו לא הייתי צריך להוציא את הדיסק
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר עוד לא התחלתי להעביר.. אני פשוט כל כך מתלהב מהשירים שלא אכפת לי להשאיר אותו במחשב...DMA? LOL אם אתה אומר...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אתה צוחק עלי או שאתה רציני?אני אסביר לך איך להפעיל את זה אם אתה רוצה {אפשרות בWINDOWS}.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר איזה צוחק!! אני רציני כמו שלא הייתי מעולם.. זה משעשע אותי שאני לא יודע דברים שהם כנראה מאד בסיסיים.בכל מקרה אם תהיה לי בעיה אני יעלה את זה מחדשתודה בינתיים.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים רק שתדע:{win xp}מאפיינים על המחשב שליhardwaredevice managerלחוץ על ה+ ליד הide ata\atapi...לחיצה כפולה על primary ide channelכרטסיה שניה {משמאל לימין}תשנה את כולם לDMA if...ובשורה למטה צריך להיות רשום: DMA .... {ומס'}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.