עבור לתוכן

שאלה בקשר ל OC של HD4780

Featured Replies

פורסם

יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC .

למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500

האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה אמור ללחוץ על Test Custom Clocks לאחר ששינת את התדר של הGPU\MEM ולאחר מכן לקבע עם Accept.

בכל מקרה, בדוק את קריאות התדרים של כרטיס מסך בEVEREST או בתוכנות ניטור אחרות.

פורסם

מהירות הליבה תרד ל500 , זה הPOWER PLAY בפעולה (בדומה לEIST).

פורסם
  • מחבר

אתה אמור ללחוץ על Test Custom Clocks לאחר ששינת את התדר של הGPU\MEM ולאחר מכן לקבע עם Accept.

בכל מקרה, בדוק את קריאות התדרים של כרטיס מסך בEVEREST או בתוכנות ניטור אחרות.

**צונזר עקב חוצפה**

עובדה שהmemory clock כן עלה ....

xVertigo - לא ממש הבנתי אותך .

פורסם

הוא התכוון להגיד שה GPU Clock יורד ל 500 שאין שימוש בכרטיס במטרה לחסוך בחשמל..

כמו בטכנולוגית ה EIST במעבדים.

פורסם

אצלי הפעלתי את ה- Auto Tune וזה קבע לי את השעונים על 785/1100 (אני מאמין ש- ATI עשו מקדם בטיחות, לכן אפשר לעשות לו OC רציני יותר), במצב רגיל (idle), אין שינוי מהמקור, אך כשהכרטיס מתחיל להתאמץ, השעונים קופצים ל- OC שהוגדר.

אגב,

מוזר הוא שאין כל שינוי בטמפ' בעת idle ובעת מאמץ עם OC ובלי OC... עשיתי 2 פרופילים, אחד ל- idle מאוררים על 30% הכרטיס נמצע על 60 מעלות מקס', ופרופיל אוטו' כשאני משחק, והכרטיס נמצא על 80~ מעלות, המאוור לעיתים רחוקות עולה למהירות שגורמת לרעש בלתי נסבל (למרות שגם במצב הזה לא מפריע לי בגלל הקול מהמשחק ברמקולים/אוזניות).

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון להגיד שה GPU Clock יורד ל 500 שאין שימוש בכרטיס במטרה לחסוך בחשמל..

כמו בטכנולוגית ה EIST במעבדים.

תשמע ... שיחקת אותה ... באמת ניסיתי עכשיו לשחק Toruk על חצי מסך תוך כדי שאני מסתכל על מהירות השעונים ובאמת כשהכרטיס עובר את ה 10%

שימוש כל השעונים עולים למצב שהגדרתי להם ז"א ל 775 ... בכלל ראיתי שהכרטיס באחלה טמפ ...

אחרי OC של 775 ו 1050 הכרטיס במאמץ על 68 מעלות .. ו 50% מאוור .. שזה ראה לי סבבה .

תודה - מבחינתי הדיון נסגר .

פורסם

כן, תכנס לאיזה משחק ותיראה שהתדר יעלה.

גם אצלי הוא יורד ל 500 ושאני משחק במשחקים הוא משתנה ל 750

ולגבי הזכרון לא יודע (גם בזיכרון במחשב אין את זה, רק במעבד)

פורסם

בזיכרון זה לא קורה, רשמתי בטעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים