עבור לתוכן

בעיה ב MINIDUMP

Featured Replies

פורסם

עכשיו הצלחתי לפתוח את כל 5 הקבצים שיש לי שם וקבלתי את השגיאות האלה

nv4_disp.dll

nv4_mini.sys

win32k.sys

זה משהו ארוך לא ידעתי מה להראות אז הנה הרוב

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 1000008E, {c0000005, 80633356, b9c28bdc, 0}

***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.

*** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys

Followup: MachineOwner

ואותו דבר המחישי הנה

se !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 10000050, {e0b0347a, 0, 8054a51a, 0}

***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.

*** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys

Followup: MachineOwner

---------

מישהו יכל להסביר לי איך מסדרים תקאקא הזה?

יש לי תמחשב רק יומיים

פורסם

ככל הנראה הדרייברים של הכרטיס מסך לא מעודכנים או שהכרטיס עצמו דפוק, אני הייתי חוזר לחנות בתנאי כמובן שהם הרכיבו את המחשב,

אם לא תצטרך להביא להם רק את הכרטיס במידה ותגלה שאכן לא מדובר בדרייבר דפוק אלא בכרטיס דפוק.

פורסם
  • מחבר

מדובר פה רק בdrivers ? התקנתי תDRIVER של הכרטיס מסך 3 פעמים וגם את הלוח

אבל שניסיתי להתקין את הDRIVER של הכרטיס מסך המעודכן הוא אומר לי שהכרטיס לא תומך ועוד כמה דברים

אבל מתי שאני מתקין את ה DRIVER של הכרטיס מסך מהדיסק שקבלתי אז זה נותן לי להתקין את ה DRIVER המעודכן

והם הרכיבו לי תמחשב אני רק התקנתי WINDOWS

פורסם

אני אומר תעשה דבר כזה

כנס ל add remove programs שבלוח הבקרה ותסיר את כל הדרייברים שהתקנת לכרטיס מסך שלך.

לאחר מכן תפעיל את המחשב מחדש במצב בטוח (תלחץ F8 כמה פעמים בהפעלת המחשב עד שיגיע לך מסך בחירה בו תראה Safe Mode- ובזה תבחר). לאחר שנכנסת למצב בטוח תלחץ מאפיינים על my computer ואז hardware ואז device manager ובחלון שתפתח תלחץ על ה + שליד Display Adapters. לאחר שפתחת את זה, תראה את הכרטיס מסך שלך. תלחץ עליו עם הכפתור הימני של העכבר ותבחר Uninstall ותעשה OK בשביל לתת אישור.

לאחר מכן תראה שהוא הוסר מהרשימה, ואז תפעיל את המחשב מחדש. הוא יעלה במצב רגיל (לא במצב בטוח) ואז תוריד את הדרייברים העדכניים ביותר של הכרטיס מסך שלך ותתקין אותם. לאחר מכן תפעיל מחדש את המחשב... ורק אז הבעיה אמורה כבר להיות פתורה.

דרך אגב- אל תבהל אם הכל יראה מעפן כשתפעיל את המחשב לאחר המצב בטוח כי אתה הסרת את כל הדרייברים ואתה נמצא בהגדרות תצוגה בסיסיות לחלוטין.

בהצלחה. מקווה שהבעיה שלך נפתרה.

דבר אחר- יש עוד כמה וכמה דברים שהייתי מציע שתנסה אם כל זה לא עזר לך, אבל עדיף כבר שתשתמש באחריות שיש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים