עבור לתוכן

איך ה AeroCool DP-101? יכול להתחרות ב SK7+SF2?

Featured Replies

פורסם

אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש...

הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?

• תגובות 31
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שהמעבד שלך יוכל לעבוד ככה זה יוצא 2450 מגה הרץ בערך....

פורסם

הדגש ב-DP הוא על שקט שמביא עימו יחס ביצועים לשקט מהגבוהים ביותר, עדיין קשה להשוות אותו ל-SK7 + SF2...

פורסם

אותי אישית מעניין לראות איך הוא מבצע עם 120mm ..

פורסם

אותי אישית מעניין לראות איך הוא מבצע עם 120mm ..

בדיוק מה שרציתי להגיד...

קובי, האם תוכל בבבקשה בשבילנו להחליף את המאוורר המצורף

למשהו חזק יותר, הוא אמור לתת תוצאות יפות

פורסם

במיוחד בשביל זה שמתי בביקורת בדיקה שלו עם דלתא 60 מילימטר שמראה לכם מעט מהשיפור היפה שהוא מקבל עם מאוררים חזקים !

פורסם

לדעתי כדאי לשים מאורר 80 אחד שיכניס ואחד שיוציא, יתן אחלה ביצועים שבעולם!

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי להחליף את המארז ל CS-3181L-BBS ומגיע איתו מאוורר אחד בחלון כמה מאווררים כדאי לי להוסיף (תזכרו שאני רוצה לשמור על שקט ברמה סבירה ויחד עם זאת גם ביצועי קירור לOC) ואיזה מאווררים?

פורסם

לדעתי כדאי לשים מאורר 80 אחד שיכניס ואחד שיוציא, יתן אחלה ביצועים שבעולם!

אני חושב שזה רעיון מעולה ורק כדי להעצים את כל העניין

קצת לאפינג בתחתית לא יזיק...

אני חושב שאם קצת השקעה זה יהיה סינק בין הטובים בשוק

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אחד שיכניס ואחד שיוציא? שמים רק מאוורר אחד על היטסינק לא? ועוד דבר החלטתי להחליף את המארז ל CS-3181L-BBS ומגיע איתו מאוורר אחד בחלון כמה מאווררים כדאי לי להוסיף ואיזה מאווררים? (תזכרו שאני רוצה לשמור על שקט ברמה סבירה ויחד עם זאת גם ביצועי קירור לOC)

פורסם

לא כדאי שני מאווררים... ההיטסינק אמנם יחסית קל לביצועיו אבל תחשוב בתור פיזיקאי מה יקרה (כח מנוף) אם תשים שני מאוררים.

פשוט תקנה adapter 60mm to 80mm ותשים איזה sealth של vantec.

פורסם

אני חושב שכבסיס ההיטסינק הזה מעולה, מה שתרצו לשים עליו אחרי זה זה כיד הדמיון שלכם... ;)

פורסם

הזמנתי לי עכשיו קירור כזה, אמרתי לעצמי- עזוב את הsk7 בוא ננסה משהו חדש.

אני יחליף את המאורר שלו באיזה 80 sf2 אני יאלתר שם משהו...

גם כמו העצה של שיבי , אני יוסיף איזה מאורר למעלה שיוציא אוויר + ישייף עוד קצת את הבסיס.

דרך אגב, עם מה אני משייף את ההיטסיק?

פורסם

עם ניר זכוכית או נייר מים.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אחד שיכניס ואחד שיוציא? שמים רק מאוורר אחד על היטסינק לא? ועוד דבר החלטתי להחליף את המארז ל CS-3181L-BBS ומגיע איתו מאוורר אחד בחלון כמה מאווררים כדאי לי להוסיף ואיזה מאווררים? (תזכרו שאני רוצה לשמור על שקט ברמה סבירה ויחד עם זאת גם ביצועי קירור לOC)

אתם יכולים לענות לי בבקשה..?

בהתחלה חשבתי לקנות SK7+SF2, אבל אתם חושבים שההיטסינק הזה בתוספת מאוורר יותר טוב של 80mm יכול להתחרות בהם?

וקובי - אתה יכול להוסיף לביקורת גם בדיקות עם מאוורר 80mm וגם בדיקות נגד SK7 ו SLK800 וAX7?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים