עבור לתוכן

לכל מי שרוצה לקנות מארז!!!! CS-3181L-BBS!!

Featured Replies

פורסם

קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!!

שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!!

ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!!

מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!!

הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!!

הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!!

וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי..

ניר.

פורסם

יש מצב לתמונה?

פורסם

מארז יפה אך לדעתי מצועצע מדי. הכל כל כך Made In Factory שבשלב מסויים נמאס לך מכל מה שבא איתו ולא תרגיש גאווה על החיתוך\הוספת תאורה כמו שהיית מרגיש אם היית עושה זאת לבד.

פורסם
  • מחבר

אם הייתי יודע איך מעלים תמונות באתר הזה זה היה טוב כי אין לי בעיה לצלם אותו.....

וזה ממש לא מצועצע!!!

מארז מדהים וכל מי שראה אותו התלהב!!

גם הסידור של הכוננים מקדימה יצא לי יפה!!

שחור- DVD

כסף-צורב

שחור-FAN CONTROLLER

כסף- פאנל קדמי של ה 7NJS ZENITH

שחור- FLOPPY

כסף- סתם מקום ריק לפלפוי אבל השסתום הזה כסוף

שחור- המסגרת של הצג טמפרטורה שחורה כזאת עם גלים בפנים זה ממש יפה!!!

פורסם

כשאתה כותב הודעה יש מקום לצרף תמונה..

מתחת לגוףף ההודעה עצמה , "צרף קובץ".

פורסם

מארז יפה אך לדעתי מצועצע מדי. הכל כל כך Made In Factory שבשלב מסויים נמאס לך מכל מה שבא איתו ולא תרגיש גאווה על החיתוך\הוספת תאורה כמו שהיית מרגיש אם היית עושה זאת לבד.

בדיוק מה שהוא אמר קניתי מארז בלי שום קישקושים ואיך שהוא יגיע אני יתחיל עם המודינג בינתים יש לי מאורר מרדיאטור של מכונית

פורסם

המארז הזה יפה? כי הבנתי שהוא מקרר טוב אבל הוא נראה לי לא משהו באינטרנט אז איך הוא במציאות? בינתיים רציתי לקנות CHIEFTEC DRAGON DX-01BD שנראה לי הרבה יותר יפה אבל בגלל שאני עושה OC אני גם יקנה נראה לי 2 מאווררים ג'נריים... בקיצור איך נראה המארז?

פורסם

לפי דעתי, מארז ממש יפה!!

אני מתכנן להזמין אותו ביום ראשון.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אתה לא תתחרט!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים