פורסם 2008 ביולי 2517 שנים שלום לכם אני יודע שזה ישמע ממש ממש מוזר אבל מצאתי קשר בין הדלקת מזגן בחדר שלי לבין צניחת הטפרטורות במחשב שלי שהמזגן מכובה הצ'יפסט שלי על 50,כל ליבה במעבד שלי על בסביבות 40 וההארדיסק על 37 שהמזגן דלוק הכל צונח ב2 מעלות בערך והטמפרטורה של ההארדיסק צונחת ב7 מעלות
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מה מוזר בקשר שמצאת זה הגיוני לחולטין שהטמ"פ של המחשב תרדהאויר יותר קר וכך הקירור יותר טוב למחשב יואב
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מה מוזר בזה ?? כמו שלך קר יותר כשהמזגן דולק ככה גם למחשב - פיסיקה תיכונית כיתה ח'..
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מה מוזר בזה ?? כמו שלך קר יותר כשהמזגן דולק ככה גם למחשב - פיסיקה תיכונית כיתה ח'.. לא ידעתי שכיתה ח' זה תיכון
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים שלום לכם אני יודע שזה ישמע ממש ממש מוזר אבל מצאתי קשר בין הדלקת מזגן בחדר שלי לבין צניחת הטפרטורות במחשב שלי שהמזגן מכובה הצ'יפסט שלי על 50,כל ליבה במעבד שלי על בסביבות 40 וההארדיסק על 37 שהמזגן דלוק הכל צונח ב2 מעלות בערך והטמפרטורה של ההארדיסק צונחת ב7 מעלות פעם אחרונה שזה קרה לי היה וירוס במחשב.כדאי שתעדכן את האנטי וירוס שלך..
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים וואו עכשיו גיליתי תגלית מטורפת, גם בחורף הטמפרטורה של המחשב שלי יורדת! מדהים!...היגיון הכי בסיסי בעולם, ואם זה חומר של כיתה ח' אנחנו במצב קשה מאד.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אני יודע יצאתי מפגרפשוט לא האמנתי שזה כ"כ ישפיע ובגלל זה פתחתי את האשכול חשבתי שזה ישפיע רק קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.