פורסם 2008 ביולי 2517 שנים השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר)ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .)מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים להחליף קונן CD (או DVD) שלך.יכול לנסות לנקה כונן עם דיסק מיוחד אולי אולי יעזור.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר הכונן אבל כן מזהה את הדיסקים. הוא מזהה גם את כל שאר הדיסקים שאני מכניס . הבעיה זה באמת לנקות את הדיסק ?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר הוא באמת צרוב ולא אורגינל אבל התקנתי עם אותו הדיסק לפני כמה ימים שלוש פעמים אותו
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים תנסה לפרמט את הכונן עם הוינדוס דרך הדיסק של הויסטה ואז להעלות את הדיסק של הXP ככה אני עשיתי
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר תנסה לפרמט את הכונן עם הוינדוס דרך הדיסק של הויסטה ואז להעלות את הדיסק של הXP ככה אני עשיתילא ממש הבנתי אחי למה התכוונתה. להתקין מחדש את הויסטה ואז לעשות את ההתקנה של הXP ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.