פורסם 2008 ביולי 2517 שנים יש לי דיסק חיצוני, ופתאום יום אחד אני רואה שהרבה מאוד מקום נעלם לי...עשיתי ניקוי דיסק וראיתי ש"דחיסת קבצים ישנים" תפסו לי יותר מ-70GB...!!!!!!!למה דחיסת הקבצים עוזרת, והאם זה לא יהרוס כלום אם אני יבטל את האפשרות של הדחיסה מהדיסק חיצוני שלי???
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים הדחיסה היא אחד מהתכונות של מערכת קבצים NTSF ואתה לא חייב להשתמש בה אין לך צורך לדחוס דברים שלא בשימוש.פשוט תוריד את "V" מהאפשרות של אפשרת של דחיסה לכונן במאפיינים שלו.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר הבעיה שהוי לא מסומן בכלל, והמערכת עדיין דוחסת לי את הקבצים...עריכה: יש אפשרות למחוק בצורה מהירה את הקבצים הדחוסים? כי הניקוי דיסק מוחק אותם מאוד מאוד לאט...
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר ז'תומרת שאני קודם כל צריך לחכות עד שהניקוי דיסק ימחק לי את כל ה-60GB שדחוסים לי, ורק אז לבטל את האפשרות הזאת??שאלה 2: יש אפשרות למחוק בצורה מהירה את הקבצים הדחוסים? כי הניקוי דיסק מוחק אותם מאוד מאוד לאט...
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אתה לא מבין הודעה !הודעה אומרת שאפשר לשחרר כ 70 מגה על דיסק אם לדחוס (אם אתה מסמן שם V ) וזה בגלל שלפחות 50 ימים לא ניגשת לקבציםהאלה על הקונןולא שזה תופס 70 מגה יותר על קונן שלך..ואפשר לשנות הימים שאין שימוש לפני דחיסה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.