עבור לתוכן

חיבור מחשב ב HD ל LCD איזה כבל?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אמא שלי הולכת לעשות שיפוץ בחדר שלה ועל הדרך אנחנו רוצים להעביר כבל מהמחשב שלי ל LCD שנמצא מאחורי הקיר, במקביל למחשב השאלה שלי היא איזה כבל אני צריך שיעביר גם קול וגם תמונה שהאורך שלו יהיה נגיד 3 מטר גג (את הכרטיס מסך שלי אפשר לראות בצד כדי להתאים חיבור )

• תגובות 30
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שהבנתי אתה רוצה לחבר את המחשב שלך לLCD בחיבור שיעביר את האות באיכות HD,נכון?

בכ"מ שלך אין יציאת HDMI שיכולה להעביר אודיו+וידאו בכבל אחד...אם אתה רוצה אתה יכול לקנות(או אם קיבלת יחד עם הכ"מ עצמו) מתאם DVI ל HDMI אבל זה לא ישנה את העובדה שתצטרך עוד כבל בשביל האודיו...LINE IN לRCA יעשה את העבודה

פורסם
  • מחבר

הבנתה נכון אני לא מבין בדברים האלה אין לי ניסיון עם מה שאתה אומר השאלה שלי בקיצור מה אני צריך לקנות כדי שאני יראה סרטים ב LCD ב HD תביא לי לינקים של המתאם של הכל , ככה אני ידע כמה זה יעלה

פורסם

יש לך בעקרון שתי אפשרויות, אפשרות אחת לחבר את המחשב לטלויזיה בכבל אחד לאודיו ואחד לוידיאו.

אודיו זה הכי פשוט, כבל RCA, שמצד אחד שלו יש יציאה אחת (PL קטן, כמו שיש ברמקולים או אוזניות שמחברים למחשב), ובצד השני שתי בננות (אדום ושחור).

בשביל וידיאו תלוי איזה יציאות יש לך בכרטיס מסך, DVI או VGA. בטלויזיה מן הסתם יש לך כניסה למחשב (VGA), אז הכי פשוט זה כבל VGA רגיל של מחשב.

האפשרות הנוספת היא להשתמש בסטרימר וככה להעביר תמונה באיכות HD וסאונד באופן אלחוטי. כמובן שהאופציה הזאת יקרה יותר, אז תלוי בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי שני חיבורי DVI ויש לי מתאם VGA ככה שזה לא משנה עדיף אבל שיהיה DVI כי הVGA הוא המסך הרגיל שלי, אתה יכול להביא לי לינק איפה לקנות את שני הכבלים?. בעקרון הדרישות הן לראות סרטי HD ב LCD בשביל זה לפי מה שקראתי פה אני צריך כבל HDMI וכבל סאונד אשמח ללניק לחנות שמוכרת ציוד כזה

פורסם

איזה דגם של טלויזיה יש לך?

פורסם
  • מחבר

אין לי דגם אם זה ממש קריטי אני יברר זה דומה מאוד לזה http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=584 אבל 100אחוז היא תומכת HD אם זה מה שאתה רוצה לדעת (בבקשה תראו לי מה לקנות כי אני צריך ת זה כמה שיותר מהר זה צריך ללכת בתוך הקיר )

פורסם

אני שואל בשביל לדעת איזה חיבורים יש לה.

כי יכול להיות שאם תחבר HDMI שלא מעביר קול אז לא תהיה לך אפשרות אחרת לשמוע את המחשב דרך הטלויזיה.

ושים לב שהיא לא תומכת FULL HD.

למרות שבגודל הזה לא רואים הבדל בין 720P ל-1080P

פורסם
  • מחבר

תגיד לי את השם של החיבורים שאתה מחפש ואני יבדוק מאחורה ככה אתה תהיה בטוח מה אני צריך (תודה על העזרה)

פורסם

אם תוכל לצלם את הפנל מאחורה זה יהיה הכי טוב.

איזה חיבורים יש שם?

יש רק HDMI אחד? יש לידו חיבורים עגולים (אדום ולבן)?

פורסם

וידאו:

כעיקרון, יש לך 2 דרכים פשוטות לחבר את המחשב:

בLCD יש לך HDMI וVGA. שניהן כניסות שדרכן אפשר לצפות בHD.

אם יש לך במחשב מתאם ליציאת VGA אז תוכל לחבר VGA TO VGA.

או, לחבר דרך היציאת DVI כבל DVI TO HDMI.

אודיו:

צד אחד PL כמו של הרמקולים (החיבור הירוק במחשב) וצד שני RCA.

:xyxthumbs:

פורסם

DVI TO HDMI

HDMI-DVI-D_cable.jpg

וגם

PL TO RCA

image020.jpg

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אתה מכיר אתר או חנות טובה לרכוש את הכבלים האלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים