פורסם 2008 ביולי 2517 שנים לאחרונה ביקרתי באתר של נועה מחשבים והסתכלתי על קירורים חדשים בשביל לראות מה חדש...ואז ראיתי את הונדטה 2 של OCZ והיו שם קישורים לכתבות שמראים עליונות ברורה על הTRU120E...זה הגיוני שקירור שזול מהTRU בכמעט 100 ש"ח עולה עליו בביצועים?או שהביקורות לא אמינות?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מדובר בקירור חדש ואין לי ניסיון איתו. דיברתי עם בכיר שיווקי ב-OCZ טרם ההשקה והוא אמר בפירוש שהמטרה היא לעבור את הTRUE, ולהיות קירור האוויר החזק ביותר.אין לי הרבה לייעץ לך מעבר ללקרוא מספר ביקורות באינטרנט (לא את אלה שדווקא נועה מפרסמים, אלא באופן כללי). אם המגמה חוזרת על עצמה אז הרי שזה נכון.שים לב גם אם ההשוואה נעשתה מול ה120 הרגיל או האקסטרים
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים השוואה נעשת מול הTR 120 אקסטריםhttp://www.overclockersclub.com/reviews/ocz_vendetta_2/4.htm
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים זה אתר יחסית מכובד, אבל צר לי להגיד שהביקורת הזאת תת רמה. לפי הטמפ' הנמוכות אפשר להסיק שזו לא אמת מידה רצינית. הייתי מסתכל בעוד ביקורות, ואם המצב דומה אז בהחלט יש סיבה להעדיף את הונדטה 2.מחוסר זמן (תקופת המבחנים באוני'), אני לא עושה זאת בעצמי.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים עדיף לחכות לביקורות רשמיות יותר.הביקורות מראות ביצועים לא תואמים.באחת הוא די זהה לונדטה הראשון, בשניה הוא עוקף את הTRUE וכדו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.