פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אם לא הייתה לוחץ בהתקנה NEXT כמו מטומטם מבלי להסתכל מה אתה מתקין לא הייתה לך את הבעיה הזאתיליד חלון החיפוש יש לך כפתור כזה שפותח לך אפשרויות פשוט תלחץ על ניהול מנועי חיפוש
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אם לא הייתה לוחץ בהתקנה NEXT כמו מטומטם מבלי להסתכל מה אתה מתקין לא הייתה לך את הבעיה הזאתיליד חלון החיפוש יש לך כפתור כזה שפותח לך אפשרויות פשוט תלחץ על ניהול מנועי חיפושקודם כל דבר יפה , דבר שניה את זה לא התקנתי הבעיה כשאני כותב משהו בשורת כתובות אז הוא מפנה אותי לICQ זה מה שמפריע לי
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים כל דבר שתכתוב יפנה אותך לחיפוש בICQ או רק ערכים שהדפדפן לא מזהה?אתה יכול להיכנס ל about:configולשנות שם את browser.search.defaulturl לערך שאתה חפץ בו כמו:http://www.google.com/search?lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=למשל בשביל גוגל.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר כל דבר שתכתוב יפנה אותך לחיפוש בICQ או רק ערכים שהדפדפן לא מזהה?אתה יכול להיכנס ל about:configולשנות שם את browser.search.defaulturl לערך שאתה חפץ בו כמו:http://www.google.com/search?lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=למשל בשביל גוגל.אחי הערך שם הוא כבר של גוגל ובכל זאת זה מחפש לי בICQ.com יש לך רעיון אחר ?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים כמה דברים שעולים לי בראש כרגע:1. שנה את מנוע החיפוש דרך about:config חזרה לגוגל, הערך שאתה צריך לחפש הוא keyword.url במקום browser.search שהוצע לך קודם.2. במוזילה כנס ל tools משם ל add-ons ותבדוק גם בלשונית extension וגם בלשונית plugins אם יש אזכור כלשהו ל-ICQ - אם כן תסיר אותו.3. משמאל לתיבת החיפוש במוזילה יש איקון של מנוע החיפוש, לחץ עליו ועל "נהל מנועי חיפוש" שם תסיר כל מה שלא מוכר לך.4. בלוח הבקרה, הוספה\הסרה של תוכניות תסיר כל אזכור ל-ICQ שהוא לא תוכנת ה-ICQ עצמה (לדוגמא ICQ TOOLBAR וכו').שייהיה בהצלחה.אם משהו מהם עוזר לך, אשמח אם תציין מה זה היה מבינהם.אם שום דבר מהם לא עזר, תעדכן וננסה למצוא עוד פתרונות.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר כמה דברים שעולים לי בראש כרגע:1. שנה את מנוע החיפוש דרך about:config חזרה לגוגל, הערך שאתה צריך לחפש הוא keyword.url במקום browser.search שהוצע לך קודם.2. במוזילה כנס ל tools משם ל add-ons ותבדוק גם בלשונית extension וגם בלשונית plugins אם יש אזכור כלשהו ל-ICQ - אם כן תסיר אותו.3. משמאל לתיבת החיפוש במוזילה יש איקון של מנוע החיפוש, לחץ עליו ועל "נהל מנועי חיפוש" שם תסיר כל מה שלא מוכר לך.4. בלוח הבקרה, הוספה\הסרה של תוכניות תסיר כל אזכור ל-ICQ שהוא לא תוכנת ה-ICQ עצמה (לדוגמא ICQ TOOLBAR וכו').שייהיה בהצלחה.אם משהו מהם עוזר לך, אשמח אם תציין מה זה היה מבינהם.אם שום דבר מהם לא עזר, תעדכן וננסה למצוא עוד פתרונות.תודה רבה הראשון עזר
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים והפתרון הכי קלתסיר ותתקין מחדשמה יותר פשוט מזהופעם הבאה תקרא את מה שכתוב בהתקנה ותמנע בעיות בעתיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.