עבור לתוכן

גודל מסך אידאלי למשחקים כיום

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב?

איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?

פורסם

לדעתי 22 אינץ כי המסכים יחסית זולים ואיכותיים(לא כולל הפאנל tn)אבל לדעתי זה מסך טוב למישחקים עם רצולוציה טובה מאוד

רק למי שיש כרטיס מסך חזק ויכול להפעיל מישחקים על רזולוציה כזאת אז זה המסך הכי טוב למשחקים

פורסם

הרזולוציה שלו לא נוראית אך זמינות פאנלים איכותיים בגודל הזה די נמוכה וחבל, פחות מזה זה קטן גדול מזה זה יקר (לפאנלים איכותיים). אני מניח שבהמשך יפרטו פה איזה דגמים של 22 יש עם פאנלים איכותיים, אני מניח שאין הפתעות חדשות חוץ מהEIZO היקר, אבל מי קונה EIZO במחירים היקרים הללו ? (אצלי זה היה שונה, נעלמו לי 3400 ש"ח מהארנק ופתאום הם חזרו אחרי כמה ימים בצורה של מסך 17" של EIZO. מקרה מוזר - העיקר שהכסף לא הלך לאיבוד :cool2:).

בכל מקרה אין לשלול TN, בייחוד בגודל הסביר הזה.

פורסם
  • מחבר

התכונתי גם שתציינו מבחינת נוחות עבודה, שיהיה לא גדול מידי, לא קטן מידי, מהיר, נוח לעבודה עם משחקים, רזולציה טובה, איכותי וכו'.

:)

אבל יפה מאוד על התשובות עד כה, ולא זה לא שזה ישנה לי, אבל סתם שואל כשאלה כללית ולעזור אולי לאחרים שמתלבטים עכשו בעת קניית מחשב חדש :)

פורסם

אני כרגע עם 20" וזה מספק לגמרי גם בגיימינג.

לדעתי 22" או 20" מתאימים לפרמטרים שציינת, אבל לגיימינג טוטאלי הייתי לוקח איזה מסך 28" גם רזולוציות FHD שכרטיס מסך ב900 או 1400 שקל[HD48XX]יכול להריץ, ולא רזולוציה מטורפת כמו של 3008WFP, שצריך איזה מערך מרובה כרטיסים בשביל להריץ איזה משחק עליו.

אבל לשימוש כללי וגם תקציבי, 22" או 20" הם העדיפים לדעתי.

פורסם

28" - משחקים עם PS3 והשאר עם המחשב :P

פורסם
  • מחבר

חח

הבעיה ב28 שגודל הנקודה ענק!

משהו כמו 0.3 ואפילו קצת יותר.

כלומר הטקסט מתחיל להראות קצת לא ברור כזה (הפיקסלים יותר מידי מרוחקים)

זה נחמד אם יושבים רחוק קצת, אבל במרחק סביר מתחיל להראות לא טוב, וגם אתה מעקם את הצוואר לקלוט כל המסך כל פעם.

לא?

מה לגבי גדלים כמו 24 או 26-27 ?

פורסם

מה לגבי גדלים כמו 24 או 26-27 ?

נופלים מרוב ה-22" ביחס עלות/תועלת, כשמדובר במשחקים בתור השימוש העיקרי.

ב-24" ביחס ל-22" אתה משלם כמעט פי 2 ומקבל תוספת של 2" + רזולוציה גבוהה יותר. שזה טוב, אבל לא קריטי.

פורסם
  • מחבר

^^

יש משהו בדברייך!

כלומר אם תקציב הוא לא בעיה, אז כן 24 כנראה עדיף, אבל לרוב המשתמשים כיום, אכן 22 נראה לי נותן יחס עלות תועלת הכי טוב שיש ;D

פורסם

^^

יש משהו בדברייך!

כלומר אם תקציב הוא לא בעיה, אז כן 24 כנראה עדיף, אבל לרוב המשתמשים כיום, אכן 22 נראה לי נותן יחס עלות תועלת הכי טוב שיש ;D

אתה לא מצליח להתאפק וחוטא בהכללה מוגזמת. :)

פתחת את הדיון עם הכותרת "גודל אידאלי למשחקים".

דעתי שהצגתי אותה לעיל תקפה, כל עוד משחקים הוא השימוש המרכזי.

למי ששימושים אחרים בעיקר מעניינים אותו (סרטי HD, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות פיתוח/עריכה מקצועיות), זה לאו דווקא נכון. כל מקרה לגופו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים