עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך, האם 3DMARK זה הפקטור?

Featured Replies

פורסם

רק היום חשבתי על זה, ותמיד שעשיתי OC לכרטיס מסך, הרצתי אחר-כך 3D MARK 2001, וראיתי

אם התוצאה עולה, וברגע שהגעתי לרף מסויים, כל מגה הרץ שהוספתי גם להורדה של הציון, אז החזרתי לדרגה הקודמת...

האם אני עושה נכון? או שלעלות את המיהרויות שעון עד שאני רואה דברים מוזרים על המסך?

פורסם

גם אני שמתי לב לתופעה של ירידת הציון אחרי תדר מסויים למרות שעדיין לא רואים בעיות אם התמונה.

זה קורה בגלל שאחרי תדר מסויים הרכיב כבר לא מתפקד טוב ועושה טעויות אך כנראה עדיין לא רואים שום

בעיות כי הטעיות הן לא גדולות כנראה. ורק כאשר אתה מעלה לתדר מסויים אז הרכיב מתחיל לטעות והטקסטורות נשברות.

ככה אני מבין את זה ::)

פורסם
  • מחבר

גם אני שמתי לב לתופעה של ירידת הציון אחרי תדר מסויים למרות שעדיין לא רואים בעיות אם התמונה.

זה קורה בגלל שאחרי תדר מסויים הרכיב כבר לא מתפקד טוב ועושה טעויות אך כנראה עדיין לא רואים שום

בעיות כי הטעיות הן לא גדולות כנראה. ורק כאשר אתה מעלה לתדר מסויים אז הרכיב מתחיל לטעות והטקסטורות נשברות.

ככה אני מבין את זה ::)

את זה אני יודע... השאלה אם תיהיה ירידה במשחקים כמו שיש ירידה ב3D MARK

פורסם

אחרי כמה זמן המשחק יהיה איטי יותר ויקח יותר זמן לצאת לוינדוז. זה מה שקורה אצלי אחרי שעתיים של גנרלס :P

פורסם

אחרי כמה זמן המשחק יהיה איטי יותר ויקח יותר זמן לצאת לוינדוז. זה מה שקורה אצלי אחרי שעתיים של גנרלס :P

לא

זה פקטור של הזכרון (בדוק אחרי הוספה של 512 ל256)

פורסם
  • מחבר

לא

זה פקטור של הזכרון (בדוק אחרי הוספה של 512 ל256)

יש לך תשובה בשבילי?

פורסם

אני בודק עד שמתחילים ארטיפקטס

כשזה קורה אני מחליף לקודם הכי טוב שאני זוכר

מכבה את המחשב מחכה דקה שתיים פותח שוב

ובודק את האפשרות ב3 לופים של 3DMARK

אם זה עובר את זה זה יציב מבחינתי ואני נשאר על זה

פורסם

גם אני הבחנתי בתופעה הזאת, כנראה שיש לתוכנה הזאת בעיה לבדוק בצורה אמינה שינויים מעבר לגבול מסויים.

אצלי רואים שיפור מתמיד ב 3Dmark2003 ככל שמעלים את התדרים של הכרטיס אך ב 3Dmark2001 אין הבדלים ואפילו יש ירידה בביצועים מעבר לגבול מסויים.

כמו שכתבו פה קודם, הכלל באובר קלוקינג של כרטיס הוא להעלות תדר עד שמתחילים לראות בעיות בתצוגה ואז חוזרים לתדר היציב האחרון.

אצלי לא מופיעות שום בעיות תצוגה ועדיין יש ירידה או אין הבדל ב 3Dmark2001.

פורסם

מן הסתם שכשהתוצאה משתפרת ב-3D MARK אז גם הביצועים במשחקים משתפרים באותה מידה...

פורסם

בדיוק...

אז גם אם 3DMARK הוא לא פקטור לתוצאות של ביצועי כרטיס מסך עדיין אפשר להרגיש בשיפור בתוכנה אחרי המהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים