פורסם 2003 במאי 3022 שנים שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם..נ.ב.הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר בעעע מה קורה למודם עכשיו הוא יצא מסכנרון (הline sync הבהב) והאינטרנט קפא בעעעעעע
פורסם 2003 במאי 3022 שנים כן, קורה הרבה פעמים שסדר הבהוב הנורות משתנה. עד כמה שידוע לי, זה לא אומר שום דבר בנוגע לביצועי האלקטל.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר כן, קורה הרבה פעמים שסדר הבהוב הנורות משתנה. עד כמה שידוע לי, זה לא אומר שום דבר בנוגע לביצועי האלקטל.אני מתכוון אם יש בו פגם או משהו? כי גם מאז שחזרתי מ510 לhome הנורה lan מהבהבת לפעמים בלי סוף! גם לחבר שלי שהחזרתי לו לpro זה קורה שהיא מהבהבת בלי סוף מה קורה למודם? יש דרך לסדר את זה? כי שלי בהשכרה ואם יש בו פגם אז לא נראה לי שירצו להחליף וגם כמו שאמרתי הוא יצא לי מסכנרון פתאום הנורה line sync הבהבה כמה פעמםי והאינטרנט קפא..
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לא, זה קורה בלי שום קשר.חוץ מיזה זה לא שהלאן מהבהב קודם, אפשר לראות את זה שהשנים האחרים קודם אבל הלאן אחר כן ביותר זמן...קיצור זה תלוי איך מסתכלים על זה וזה לא משנה כלום
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אחרי שעשיתי לאלקטל upgrade לתוכנה שלו התהפך הסדר של הנוריותאני לא חושב שזה משנה משהו מה שחשוב זה רק הנורה של Line Sync אסור לה להבהבוכמובן גם הימנית ביותר..
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר כן אבל זה קורה לי פעם במילניום אבל בכל מקרה זה קרה אתמול כששמתי לב גם שהסדר של הנורות השתנה וזה גם יום אחרי שחזרתי מה510 לhome
פורסם 2003 במאי 3122 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אצלי הסדר של הנורות משתנה גם בכל פעם שאני מכבה ומדליק את המודם.ואחרי שהפכתי ל-Pro גם השתנה משהו בנורות..בכל מקרה: עזבו את זה. סתם שטויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.