עבור לתוכן

מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאתי במודם alcatel?

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם..

נ.ב.

הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..

פורסם
  • מחבר

בעעע מה קורה למודם עכשיו הוא יצא מסכנרון (הline sync הבהב) והאינטרנט קפא בעעעעעע

פורסם

כן, קורה הרבה פעמים שסדר הבהוב הנורות משתנה. עד כמה שידוע לי, זה לא אומר שום דבר בנוגע לביצועי האלקטל.

פורסם
  • מחבר

כן, קורה הרבה פעמים שסדר הבהוב הנורות משתנה. עד כמה שידוע לי, זה לא אומר שום דבר בנוגע לביצועי האלקטל.

אני מתכוון אם יש בו פגם או משהו? כי גם מאז שחזרתי מ510 לhome הנורה lan מהבהבת לפעמים בלי סוף! גם לחבר שלי שהחזרתי לו לpro זה קורה שהיא מהבהבת בלי סוף מה קורה למודם? יש דרך לסדר את זה? כי שלי בהשכרה ואם יש בו פגם אז לא נראה לי שירצו להחליף וגם כמו שאמרתי הוא יצא לי מסכנרון פתאום הנורה line sync הבהבה כמה פעמםי והאינטרנט קפא..

פורסם

לא, זה קורה בלי שום קשר.

חוץ מיזה זה לא שהלאן מהבהב קודם, אפשר לראות את זה שהשנים האחרים קודם אבל הלאן אחר כן ביותר זמן...

קיצור זה תלוי איך מסתכלים על זה וזה לא משנה כלום

פורסם

אחרי שעשיתי לאלקטל upgrade לתוכנה שלו התהפך הסדר של הנוריות

אני לא חושב שזה משנה משהו

מה שחשוב זה רק הנורה של Line Sync אסור לה להבהב

וכמובן גם הימנית ביותר..

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה קורה לי פעם במילניום אבל בכל מקרה זה קרה אתמול כששמתי לב גם שהסדר של הנורות השתנה וזה גם יום אחרי שחזרתי מה510 לhome

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אצלי הסדר של הנורות משתנה גם בכל פעם שאני מכבה ומדליק את המודם.

ואחרי שהפכתי ל-Pro גם השתנה משהו בנורות..

בכל מקרה: עזבו את זה. סתם שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים