עבור לתוכן

קהילת הגיימרים בארץ

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים שחסרה מודעות..

ברגע שאין לגיימר את ההבנה על קניית המשחק הוא הולך לברירת המחדל שלו - להוריד אותו.

מה גם שהמשחקים כאן מאוד יקרים ולא לכולם יש כסף להוציא... אז מה, יקנו אקבוקס ב750 דולר ולא ישחקו בו בכלום?

תירוץ מפגר, אתה יכול להביא מחו"ל משחק ב-200-240 שקל כולל משלוח ומיסים (שאין...)

• תגובות 32
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה בקהילה בארץ זה שהיא מאוד לא איכותית והחלק האיכותי בה מצומצם. כאילו ברצינות, רוב ה"גיימרים" בארץ זה ילדים שמשחקים CSS ומצדיקים את התדמית של הקהילה כאינפנטילית ורדודה בעיניים מקצועיות. אפילו תחום ההיטק לא לוקח את הגיימינג ברצינות- אין אף חברת משחקים ישראלית למרות שיש לנו את אחת מתעשיות ההיטק היותר מפותחות. לעומת זאת יש מספר לא מבוטל של ישראלים שעובדים בחברות זרות (מס' לא מבוטל בcrytek אם אני לא טועה)- בקיצור המוחות והידע פה, התחום הזה פשוט לא נלקח ברצינות כאן.

פורסם

כי זה לא תחום רציני! גיימר זה לא מקצוע..

פורסם

תגיד את זה לfatal1ty

פורסם

זה אחד למיליון!

חבל על הזמן והכסף שאנשים משקיעים בחומרה..

פורסם
  • מחבר

תירוץ מפגר, אתה יכול להביא מחו"ל משחק ב-200-240 שקל כולל משלוח ומיסים (שאין...)

לא לכולם יש את היכולת.

הבעיה בקהילה בארץ זה שהיא מאוד לא איכותית והחלק האיכותי בה מצומצם. כאילו ברצינות, רוב ה"גיימרים" בארץ זה ילדים שמשחקים CSS ומצדיקים את התדמית של הקהילה כאינפנטילית ורדודה בעיניים מקצועיות. אפילו תחום ההיטק לא לוקח את הגיימינג ברצינות- אין אף חברת משחקים ישראלית למרות שיש לנו את אחת מתעשיות ההיטק היותר מפותחות. לעומת זאת יש מספר לא מבוטל של ישראלים שעובדים בחברות זרות (מס' לא מבוטל בcrytek אם אני לא טועה)- בקיצור המוחות והידע פה, התחום הזה פשוט לא נלקח ברצינות כאן.

אחת מהמטרות היא הפיכת הקהילה לאיכותית.

פורסם

זה אחד למיליון!

חבל על הזמן והכסף שאנשים משקיעים בחומרה..

זה תחביב. אתה רואה, כמו שאמרתי אתה לא לוקח את זה ברצינות. וזה בסדר כי זה, כמו כל דבר בארץ בערך, לא מפותח. אנשים משקיעים עשרות אלפי שקלים בציוד צלילה למשל, או גלישה, או אוספי בולים או בישול גורמה. מה גיימינג שונה?

כי זה לא תחום רציני! גיימר זה לא מקצוע..

דיברתי על פיתוח משחקים ולא על לשחק משחקים בתור עבודה O_o

פורסם

המדינה שלנו מטומטמת, תיסלחו לי.

אני עכשיו יצאתי מתחום שניקרא טקטיק בול

(לעוד פרטים :

)

וכלי טקטיק בול עולה בדיוק פי עשרה מימה שהוא עולה בחול

אני קניתי כלי שעולה 70 דולר, ב1000 שקל

וזה לא שאני פריאיר

זה פשוט המדינה המטומטמת לא מוכירה בתחום הזה כספורט רציני

היא מחשיבה את זה כ"רובה אוויר לילדים קטנים"

ובחול המדינות בונות שטחי אימונים כדי שהספורט יתפתח

וזה כ"כ יקר ביגלל שבדרך לחנות צריך לשחד כ"כ הרבה את המכס, שהמחיר בשקלים נהיה כפול ואף יותר

על כל כלי כזה החנות לוקחת 200-250 אחוז יותר מהמחיר וזה לא בישביל הרווח, זה פשוט ההוצאות הענקיות שיש בדרך ...

פורסם

לא לכולם יש את היכולת.

יכולת?

יכולת?!

כאילו IQ>75 ?

פורסם
  • מחבר

לא, לא לכולם יש כרטיס אשראי איתו הם יכולים לעשות מה שבא להם :\

ואני מדבר על גילאי 17-20 בערך ~

שהם חלק בלתי מבוטל מקהילת הגיימרים

ובלי קשר

250 זה 100 שקל יותר ממה שאמור לעלות משחק :\

פורסם

יש לך מושג כמה גיימרים יש בטווח של 20-30? המון, וכן אני מדבר על ישראל.

פורסם

המממ... בתור בת בקהילה הזאת יש לי כמה דברים להוסיף.

יודעים מה? עזבו אתכם מהיחס שאנחנו [הבנות] מקבלות [הרי כולנו יודעים שיש כאלו שתומכים וכאלו שהורסים].

בדר"כ אני משחקת בסרברים בעילום שם, כי פשוט אין לי כוח לכל האמבוש הזה של הבנים האדיוטים.

חוץ מאשר מיקסים ופיק אפים עם חברים, כמובן.

זה פשוט קטסטרופלי מה שהולך פה, ברצינות.

אחד הורג את השני? ישר מתחילות לרוץ קללות. למה?!?! סה"כ משחק!

רוב האנשים פה די עוינים אחד לשני.

לדעתי אם רוצים להתחיל לתקן משהו, אז תתחילו באנשים בקהילות.

והרי כולנו יודעים שזה בלתי אפשרי.

פורסם

מה את רוצה? זה ישראל פה... כמו שאמרתי רוב ה"קהילה" היא "גיימרים" שמשחקים CSS ומקללים אחד את השני בvoice. זה ממש לא אנשים שאפשר לעשות איתם משהו, והמיעוט שנשאר הוא לא כוח כלכלי רציני.

(טקטיקבול)

הסיבה שטקטיקבול יקר זה העובדה שהמדינה מחשיבה את הרובים וגם את המרקרים של הפינטבול בתור נשק שמצריך רשיון או רשיון קבוצתי (למשל דרך פינטבול ישראל). מכאן עלויות היבוא הגדולות ועלות ה.. כל השאר שנובעים ממיסוי, מכס, רישוי ומזה שרק פינטבול ישראל מוסמכים (נכון לעכשיו) למכור אותם -> מונופול. מה לעשות זה נובע מתוך שיקול בטחוני (למרות שפיגועי פינטבול... טוב נו אערף), הרעיון הוא שלא כל אחד יכול להביא רובה ולירות והמחשבה בבסיס זה היא נכונה.

פורסם

יודעים מה? עזבו אתכם מהיחס שאנחנו [הבנות] מקבלות [הרי כולנו יודעים שיש כאלו שתומכים וכאלו שהורסים].

בדר"כ אני משחקת בסרברים בעילום שם, כי פשוט אין לי כוח לכל האמבוש הזה של הבנים האדיוטים.

מה?!

ובקשר לשאר, פשוט על תשחקי על שרתים בארץ, גם אני לא יכול לסבול את זה. אני מניח ש-CS זה הכי גרוע, אבל זה חל על כל המשחקים וזה לא רק הקללות זה גם ה-TK בגלל נשק\רכב.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג כמה גיימרים יש בטווח של 20-30? המון, וכן אני מדבר על ישראל.

אני יודע שיש המון, עליהם לא דיברתי.

שום דבר בלתי אפשרי..

כנראה שרצון ועזרה אני לא אמצא כאן ;)

תודה לכם בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים