פורסם 2008 ביולי 2417 שנים שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים גם אני לא הבנתי מה כל כך הנקודה שלך כאן?אוקי סבבה אתה צודק בכל מה שאמרת ... ו....כאילו הלאה מה אתה רוצה שנעשה עם דברייך?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מה הבעיה לארגן Lan parties? תתפלא אבל יש די הרבה, רק צריך לדעת איפה לחפש.מה שבאמת צריך לעשות זה למצוא חברה (עולמית, לא חנות....) שתיתן חסות לאיזו תחרות אוברקלוקינג ישראלית, אולי זה ישים אותנו קצת על המפה.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר גם אני לא הבנתי מה כל כך הנקודה שלך כאן?אוקי סבבה אתה צודק בכל מה שאמרת ... ו....כאילו הלאה מה אתה רוצה שנעשה עם דברייך? link=topic=350002.msg3024845#msg3024845 date=1216965462]לא הבנתי מה הנקודה שלך ..למצוא פיתרון, זו הסיבה שפרסמתי את זה כאן..
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים זה לא יילך, הקהילה בארץ מפגרת, קטנה ולא חשובה. התרבות כאן גם שונה ותופסת את הדברים האלה שונה ומקבלת גיימרים בתור אינפנטילים או סתם חננות חסרי חיים במקום לקבל גיימינג בתור תחביב לגיטימי לשעות הפנאי. קיצר, אין טעם לנסות.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר זה לא יילך, הקהילה בארץ מפגרת, קטנה ולא חשובה. התרבות כאן גם שונה ותופסת את הדברים האלה שונה ומקבלת גיימרים בתור אינפנטילים או סתם חננות חסרי חיים במקום לקבל גיימינג בתור תחביב לגיטימי לשעות הפנאי. קיצר, אין טעם לנסות.דווקא אני לא כל כך מסכים.יש יותר גיימרים מאלו שאנחנו מודעים אליהם לדעתי, ומה זה "קהילה חשובה" אתה רוצה להיות חשוב? הפוך את עצמך לכזה.הממלמה אכפת לך מהתרבות בארץ :\?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים כי התפיסה של ה"גיימרים" הישראלים שונה מהתפיסה של הגיימרים בחול.הגיימר הישראלי אף פעם לא יקנה משחק שהוא רוצה לשחק בו, הוא תמיד יחפש את הדרך הזולה יותר.הייתה פעם איפה שהוא כתבה על כך, אם אני לא טועה בערך 90% מגיימרים מורידים את המשחקים שלהם, ולכן לחברות לא שווה להשקיע בארץ שלנו
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אתם יודעים שחסרה מודעות..ברגע שאין לגיימר את ההבנה על קניית המשחק הוא הולך לברירת המחדל שלו - להוריד אותו.מה גם שהמשחקים כאן מאוד יקרים ולא לכולם יש כסף להוציא... אז מה, יקנו אקבוקס ב750 דולר ולא ישחקו בו בכלום?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אז למה לא לנסות להפיק את המירב?כי יש איזשהו גרעין איכותי של גיימרים בארץ
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים כדי להזיז משהו צריך לפנות חברות המייבאות לארץ את כל המכשירים והמשחקיםוכבר הרבה ניסו לעשות משהו אבל זה לא עזר...
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים הדבר הראשון שיכול לעזור זה לחנך את המוח היהודי הקמצן שהורדות לא חוקיות ופריצה זה גניבה זה אסור ושלא צריכים לעשות את זהאחר כך תנסה לשכנע חברות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.