עבור לתוכן

קהילת הגיימרים בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם.

ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם ;)

מה אתם חושבים על העניין?

• תגובות 32
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה הנקודה שלך ..

פורסם

גם אני לא הבנתי מה כל כך הנקודה שלך כאן?

אוקי סבבה אתה צודק בכל מה שאמרת ... ו....

כאילו הלאה מה אתה רוצה שנעשה עם דברייך?

פורסם

מה הבעיה לארגן Lan parties? תתפלא אבל יש די הרבה, רק צריך לדעת איפה לחפש.

מה שבאמת צריך לעשות זה למצוא חברה (עולמית, לא חנות....) שתיתן חסות לאיזו תחרות אוברקלוקינג ישראלית, אולי זה ישים אותנו קצת על המפה.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא הבנתי מה כל כך הנקודה שלך כאן?

אוקי סבבה אתה צודק בכל מה שאמרת ... ו....

כאילו הלאה מה אתה רוצה שנעשה עם דברייך?

link=topic=350002.msg3024845#msg3024845 date=1216965462]

לא הבנתי מה הנקודה שלך ..

למצוא פיתרון, זו הסיבה שפרסמתי את זה כאן..

פורסם

זה לא יילך, הקהילה בארץ מפגרת, קטנה ולא חשובה. התרבות כאן גם שונה ותופסת את הדברים האלה שונה ומקבלת גיימרים בתור אינפנטילים או סתם חננות חסרי חיים במקום לקבל גיימינג בתור תחביב לגיטימי לשעות הפנאי. קיצר, אין טעם לנסות.

פורסם
  • מחבר

זה לא יילך, הקהילה בארץ מפגרת, קטנה ולא חשובה. התרבות כאן גם שונה ותופסת את הדברים האלה שונה ומקבלת גיימרים בתור אינפנטילים או סתם חננות חסרי חיים במקום לקבל גיימינג בתור תחביב לגיטימי לשעות הפנאי. קיצר, אין טעם לנסות.

דווקא אני לא כל כך מסכים.

יש יותר גיימרים מאלו שאנחנו מודעים אליהם לדעתי, ומה זה "קהילה חשובה" אתה רוצה להיות חשוב? הפוך את עצמך לכזה.

הממ

למה אכפת לך מהתרבות בארץ :\?

פורסם

כי התפיסה של ה"גיימרים" הישראלים שונה מהתפיסה של הגיימרים בחול.

הגיימר הישראלי אף פעם לא יקנה משחק שהוא רוצה לשחק בו, הוא תמיד יחפש את הדרך הזולה יותר.

הייתה פעם איפה שהוא כתבה על כך, אם אני לא טועה בערך 90% מגיימרים מורידים את המשחקים שלהם, ולכן לחברות לא שווה להשקיע בארץ שלנו

פורסם

זה לא רק זה.. זה פשוט.. לא ילך פה. זה ילך אולי במדינה מערבית, לא בארץ.

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים שחסרה מודעות..

ברגע שאין לגיימר את ההבנה על קניית המשחק הוא הולך לברירת המחדל שלו - להוריד אותו.

מה גם שהמשחקים כאן מאוד יקרים ולא לכולם יש כסף להוציא... אז מה, יקנו אקבוקס ב750 דולר ולא ישחקו בו בכלום?

פורסם

זה גם חלק מהבעייה.

כל המכס שלנו דפוק לגמרי

אבל אין מה לעשות זאת המדינה שלנו

פורסם
  • מחבר

אז למה לא לנסות להפיק את המירב?

כי יש איזשהו גרעין איכותי של גיימרים בארץ

פורסם

כדי להזיז משהו צריך לפנות חברות המייבאות לארץ את כל המכשירים והמשחקים

וכבר הרבה ניסו לעשות משהו אבל זה לא עזר...

פורסם
  • מחבר

אז ככה מתייאשים?

קודם כל צריך להתחיל לגבש קהילה שיש לה כח, לדעתי

פורסם

הדבר הראשון שיכול לעזור זה לחנך את המוח היהודי הקמצן שהורדות לא חוקיות ופריצה זה גניבה זה אסור ושלא צריכים לעשות את זה

אחר כך תנסה לשכנע חברות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים