פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר שאני מכבה אותם על ההגדרות הכי גובהות זה פועל חלק עכשיו למה ברינבו סיקס ריבן שילד זה פועל חלק אבל שאתה מפעיל את ה aa ff במונורת לילה זה מקרטע אתה לא יכל להסתכל מה גם הוא לא תומך ?!!.. אך זה שבלי המנורה יהני רגיל הוא עובד חלק ?!בלי ה aa ff המנורה עובדת חלקאבל אני קניתי ראידון 9700 פרו בגלל ה aa ff
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אוךךךך אמרו לך תעדכן את המשחק! אם זה לא עוזר, אז תבטל את הAA. יש משחקים שלא עובדים טוב עם AA! כמו למשל ספלינטר סל וריינבו סיקס 3. נ.ב - מהניסוח שלך אפשר לחשוב כאילו אתה בא אלינו בטענות, אנחנו לא ATI ולא החנות שמכרנו לך, אף כרטיס אינו מושלם. אלה משחקים שלא תומכים בAA, מה הקטע אני לא מבין..." אבל קניתי בשביל AA ו AF" אתה בכלל יודע מה זה? למה אנשים קונים כרטיס בהמלצתינו ואחרי זה מתלוננים עלינו כאילו אנחנו אשמים. TEATIME צודק, שיטת הAA ו AF באמת טובה יותר בכרטיסי ATI מאשר בכרטיסי NVIDIA, אין לך את על ה ג'גיז הללו וכדומה. זה שהמשחקים לא עובדים בAA זאת לא אשמת הכרטיס, אלא אשמת המשחקים.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים בקיצור אתה אומר שאין להם ברירה אלא להשתמש בשיטה שNVIDIA משתמשת בה שזה אומר להודות בטעותזה לא להודות בטעות, השיטה שלהם יותר טובהפשוט יש לה מגרעות מסוימות
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר אוקי הבנתי תודה .. ואני ממש לא בא אליכם בטענות חחחח ,בעתיד יצאו משחקים שתומכים יותר בה aa אני מקווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.