פורסם 2003 במאי 3022 שנים נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרוואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילהזה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ
פורסם 2003 במאי 3022 שנים יש בעיה מסוימת עם הAA בכרטיסי ATIוערוץ האלפא של הצבעאני די בטוח שיש פטץ' לעניין לשני המשחקים
פורסם 2003 במאי 3022 שנים סמיילי מרגיז זה--> והם לא השקיעו יותר בAF למעשה גם הAA וגם הAF נעשים באופן חכם יותר אצל ATI הבעיה היחידה שהAA של ATI לא פועל על ערוץ האלפא (החלק השקוף שבפיקסל)
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לפי מטב הבנתי כדי לסדר את זה הם צריכים לעבורמMULTISAMPLING לSUPERSAMPLING האיטי יותרואני לא חושב שהם מוכנים לשינוי הזה
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר הבנתי אבל עדכנתי ... את שניהם! יהני לה 1.2 את שניהם לגריסאות הכי חדשות ואותו דבר.... דבר ראישון שאני עושה זה לעדכן
פורסם 2003 במאי 3122 שנים לפי מטב הבנתי כדי לסדר את זה הם צריכים לעבורמMULTISAMPLING לSUPERSAMPLING האיטי יותרואני לא חושב שהם מוכנים לשינוי הזהבקיצור אתה אומר שאין להם ברירה אלא להשתמש בשיטה שNVIDIA משתמשת בה שזה אומר להודות בטעות
פורסם 2003 במאי 3122 שנים רגע ,אז לא הבנתי ועכשיו 4:30 בלילה ואין לי כוח לחזור לעמוד הראשון של הת'רד.אתה אומר שזה קורה רק כשאתה מפעיל aa\af ? כי אם כן , אז אתה לא יכול פשוט לוותר עליהם?עם כל הכבוד , אני כמעט ולא מרגיש הבדל במשחקים.. רק אולי אם אני ממש אבל ממש ינסה להתמקד בתמונהואם אני יסתכל מסך שזה פועל כנגד מסך שזה לא פועל , רק אז אני ישים לב .... אבל עזוב , זה אני :-\קיצר , לדעתי , ה aa\af אולי משפר את האיכות תמונה במשהו לא מורגש (אצלי לפחות שאנשים לא יהרגו אותי)ומוריד לך את ה fps בצורה דיי דרסתית.. אז.. עזוב עפתי לישון
פורסם 2003 במאי 3122 שנים splinter cell does not support AA and AF so it won't work, just them off and play.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.