עבור לתוכן

מחפש תוכנה לשיחזור דיסק און קי .

Featured Replies

פורסם

שלום.

באמצע שהדיסק און קי העביר קבצים מהמחשב אליו אז נתקע המחשב ושהוצאתי את הדיסק און קי היה רשום אבדו כל הנתונים , עכשיו שאני מכניס את הדיסק און קי

למחשב ולוחץ על כניסה לדיסק און קי זה רושם לי הודעה הבא: פרמט את הדיסק און קי כן / לא . זה פשוט לא נכנס אבדו כל הנתונים עכשיו זה מה שמראה לי תמונה אודות דיסק און קי ומערכת קבצים :raw אני חשבתי שיש רק את המערכות האלה : fat32 ntfc לא מצאתי תוכנה שיודעת לעשות raw אם אני צודק.

תמונה:rawsystemzb0.png

אם לא רואים את התמונה לינק :http://img295.imageshack.us/img295/8161/rawsystemzb0.png

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

בוינדוס דיסק מוצג כ-RAW כשהפרטישן פגום (לא בהכרח אומר שהדטא נפגם, רוב הסיכויים שרק הטבלה של המחיצה),

RAW זה לא פייל-סיסטם שמיש לכתיבת קבצים על הדיסק ובגלל זה אתה לא יכול לפרמט אליו.

בכל אופן, יש כמה תוכנות שחזור,

יש תוכנות שינסו לתקן\לשחזר את המחיצה עצמה, לדוגמא ZAR ותוכנות ניהול דיסקים כמו של PARAGON\ACRONIS.

ויש תוכנות שינסו רק לשלוף את הדטא מהפרטישן הפגום לפרטישן תקין, לדוגמא R-STUDIO\RESTORATION.

הכי חשוב זה לא לנסות לבצע שום שינוי למדיה, כל כתיבה מחדש עלולה לדרוס את המידע שכתוב עליה.

מדריך לשימוש ב-ZAR (מהאתר שלהם):

http://www.z-a-recovery.com/unformat-tutorial.htm

פורסם

יש לבדוק אותו בלינוקס ...

יכול להיות שזה יותר פשוט ...כי גם ROW לינוקס יכול להוצאי השאלה אחרכך מה אפשר לעשות איתו ...

פורסם
  • מחבר

תודה, zar לא עבדה אולי אני לא יודע איך להשתמש בלדיסק און קי למה המדריך ששלחת לי בלינק זה לא ספציפי לדיסק און קי .

שאלה קטנה סתם דוגמא אם אני מפרט את הדיסק און קי ניתן לשחזרו או לא ?

-לגבי התוכנות הבאות אפשר לינק לאתר שלהם ? תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהם בתשלום אבל תוכל לשלוח לי לינק של התוכנות הללו?

ובמידה ואני לא מצליח לשחזר כי בנתיים ניסיתי בהמון תוכנות ולא הצלחתי , מה אפשר עוד לעשות ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך . יכול להיות בגלל שאני מוריד תוכנה לתקופת ניסיון וזה דמו אז זה לא משחזר כמו שצריך ?

אני מאמין ששלושת התוכנות לא יעזרו , אני ינסה בכל זאת , במידה וזה לא הולך אין לך איזה טריק חזק משהוא שרוב הסיכויים

יחזיר לי את החומר מהדיסק און קי ?

תודה רבה לך ושבת שלום. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים