פורסם 2008 ביולי 2417 שנים שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מוהעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארזמה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס וכאמור הבעיה נפתרת לחלוטין כאשר אני מכבה את האובר מה שאני רוצה לעשות זה קודם כל לפתור את הבעיה ודבר שני לעשות אובר גבוה כמה שאפשר ויציב לא סתם קניתי את הקירור הכי טוב בעולם אגב החליפו לי את הלוח(לאותו אחד) בגלל שגם החליפו לי ספק כוח(בהתחלה שמתי במחשב רק 400W ולא ידעתי שזה לא יספיק ואז אחרי שהחלפתי את הספק ל550W התחילו בעיות ושלחתי לתיקון ושמה הם החליפו לי את הלוח),הבעיה של הMEMORY TESTING עוד התחילה לי מהלוח הקודם אבל בלוח הזה בכל הפעלה של המחשב שהאובר היה מופעל הייתי גם נתקל בבעיה תודה רבה לעוזרים
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים 1. בקשר לרעש מאווררים אתה יכול לקנות בקר שתיהיה שליטה על הסל"ד. ומאוורר שיושב על ה120 אקסטרים אתה יכול לשלוט דרך BIOS אם אופציה SMARTFAN.2. עשו לך OC ולא בדקו אותו טוב, תעבור על המדריך הOC אתה צריך להבין מה משמעות ואיך לייצב http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/אם אתה יכול תביא צילום של BIOS בעמוד של OC וננסה לעזור לך כנראה שבעיה בתיזמון זכרונות או במתחים......
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר לגבי 1 הבנתי שיש את הKAMA METER שהוא הכי מומלץ,הבעיה היא שאם אני ירכוש אותו אני לא אדע איך להתעסק איתו ועל כמה RPM להשים כל מאוורר(או שהוא קובע את זה לבד בהתאם לצרכים?) לגבי 2,הנה תמונות מהביוס שלי וקראתי את המדריך(הHOST CPU CONTROL מכובה בכוונה כדי למנוע את הבעיה של הMEMORY TESTING):
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים במסך PC HEALTH STATUS למטה יש אופציה של SMARTFAN תעשה אותה ENABLED כי כרגע המאוורר של CPU עובד על מקסימום סל"ד.אני מעלה לך תמונות אם דברים שתשנה :לאחר שינוי תצתרך לבדוק מאמץ וטמפ'בהצלחה![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר באיזה מעבד מדובר + זכרונות?כתבתי למעלה המעבד הוא Q6600,הזכרונות הם של MUSHKIN DDR2 800MHZ 6400HP 4-4-4-12,המתח שנדרש להפעלתם הוא מתח של 2.1V (הם עובדים על המתח הזה כרגע)לEluha:אני ינסה לעשות את מה שאמרת לי אבל אני קודם כל רוצה לפתור את הבעיה של הMEMORY TESTING כמו כן קראתי במדריך שלא להפעיל את פונקציית הEIST שיכולה להגביל את האובר אז למה אתה אומר לי להפעיל אותה? את כל ההגדרות האלה אני שיניתי בעצתו של חבר שגם הוא מבין באוברקלוק
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים פונקציית הEIST לא מגבילה אותך בOC אלה רק בתדרים גבוההים וחוסך לך חשמל וטמפ' אם אתה מבין תבדוק גם אם הBIOS שלך מעודכן אם אתה אומר זה קורה מתי שאתה עושה OC אז בעיה היא בOC , אני הייתי מאפס את הBIOS ומעדכן אותו ומתחיל את הOC מהתחלה אם יש לך חבר שיודע OC תעזר בו ולדעתי אם הוא היה יודע טוב היה אומר לך לשנות את הPCI ל100MHZ אבל לא משנה.......
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר כן הביוס שלי מעודכן לגירסה האחרונהכיצד מאפסים את הביוס?והאם זה מסוכן?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אז איך לעזאזל אני פותר את הבעיה? :s05:ועוד משהו נגיד ושיניתי את ההגדרות כמו שאמרת,קבעתי מהירות באס והמחשב לא עולה בכלל ומופיע לי מסך כחולמה אז אני עושה?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים זה מראה על חוסר יציבות וכנראה צריך להוסיף מתח למעבד אתה יכול גם לרדת קצת עד שהוא יציב ולא מופיע מסך כחול ומנקודה זו אתה יכול להמשיך לעלות את המתח ותדר רק תזהר לא לעבור את 1.5V בעיקרון לא יקרה כלום אבל אדיף לא לקחת סיכון
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אוקיי הבנתי הבעיה היא שיש לי 2 בעיות שאני צריך לפתור לפני שאני בכלל מתחיל את האובר:הראשונה זה הMEMORY TESTING השניה זה שהטמפרטורה של הצ'יפסט שלי גבוהה(51-52C במנוחה) אני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את הבעיות האלה ולגבי הEIST שזה כן היה מופעל אז כל פעם המהירות של המעבד הייתה משתנה פעם 2GHZ ופעם 3 לגבי הקירור חשבתי לקנות את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HR-05-IFX~18~0.htmאבל אני לא יודע אם זה יכנס לי בכלל במארז האקסטרים לוקח לי את כל המקום עריכה:האובר היה הגורם מספר 1 שלי לבעיות במחשב אני איתו גמרתי,החזרתי את כל ההגדרות בביוס שלי להגדרות הרגילות והאופטימיליות המחשב עולה מהר,ועובד מהר ועובד טוב חשוב לציין אני לא צריך יותר מזה חבל גם על הכסף וגם על הזמן וגם על החומרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.