פורסם 2003 במאי 3022 שנים אז ככה יש לי ספק גנרי של 400 וואט ( ככה לפחות אומרת המדבקה )אני באובר קלוק דיי עצבני ולאחרונה שמתי לבדרך תוכנה שהמתח שמספק הספק שונה מאוד ממה שצריך להיות במיוחד במתח של ה- 5 וולטבמקום 5 וולט אני מקבל 4.7 במצב מנוחה, וכאשר המחשב במאמץ המתח יורד עד ל 4.5 ואפילו מתחת.מחומר שקראתי באינטרנט בהנתי שזה לא טוב ויכול להוו סיבה לאי יציבות וניפילות.רציתי לדעת האם יש אמת בדבר?והאם ספק טוב של חברה טובה כמו HEC או ENERMAX יתפקדו טוב יותרתודה
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לשאלה השנייה שלך בטוח שיתפקידו יותר טוב אני אישית ממליץ על ANTEC TRUE POWER 380W.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים יש לי שאלה אליך היה לך בעיות יציבות? המחשב קרס לך? לא הצלחת לעשות OC? אם כן אתה צריך ספק חדש!!! אבל אם לא אז אין לך שום בעיה! הV תמיד יורדים אפילו בספקים הכי חדשים (זה בדוק), הבעיה שיכולה לגרום לאי יציבות היא שהמתחים כל הזמן עולים ויורדים כל כמה שניות מעטות או שהמתח גבוהה מהרגיל אז הוא יכול לגרום לרכיבים מסוימים להישרף ואם זה נמוך מידי אז הוא ייכול לגרום לאי יציבות.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר אין בעיות אי יציבות מיוחדותפשוט לפעמים המחשב על דעת עצמו חוזר לווינדוסבחי מסכים כחולים או ריסטרטיםפשוט חוזר לווינדוס
פורסם 2003 במאי 3022 שנים יש לך תופעות כמו אצל הרבה שהמהירו את מעבדם וישומים אשר מאמצים את המעבד יותר מידי הישום פשוט נעלם והמחשב חוזר לשולחן העבודה.. יכול להיות בעיית יציבות במעבד.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אם יש לך וולטמטר, או שאתה יכול להשיג אחד מבית ספר, בדוק איתו את המתח. לפעמים החיישנים שעל הלוח מזייפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.