פורסם 2003 במאי 3022 שנים עידכנתי את הBIOS בתוכנה Asus Online שיש במדור הורדות לגרסה הכי חדשהוכשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לי לBIOS וכותב ERROR שכנראה נובע מכךשגרסאת הBIOS לא תומכת בזכרונות שליץ איך אני חוזר לBIOS הישן? דרך אגב אניממחשב אחר כי אי אפשר לעשות במחשב השני שום דבר חוץ מלהכנס לBIOS, כשיוצאיםממנו הוא מראה מסך שחור.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר אוקיי הורדתי גרסה אחת יותר נמוכה.עכשיו מה אני עושה? להעביר את התוכן של הקובץ ZIP לדיסקט?
פורסם 2003 במאי 3022 שנים נראה כמו בעיה לא קלהיש לך אפשרות לשנות ערכים בביוס ? יש לך אפשרות מתוך הביוס לעדכן ביוס חדש ?יש לך גישה לדיסקט ?
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר כן יש אפשרות לשנות ערכים בביוסזה פעם ראשונה שעידכנתי ביוס כי הביוס הקודם היה חסום לאוברקלוקשל המעבד, לא שיניתי שם שום ערכים...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים תנסה לשנות ערכים שמשפיעים על ה BOOTכמו תזמונים לזכרונות (לתזמון איטי) מהירות באס למעבד, מהירות המעבדיש לך אפשרויות של הגדרה "בטוחה" (SAFE)?
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר זה פועל עכשיו בSAFE ואין לי מושג איך לשנות חזרה זה החליט סתם שהוא רוצה לעשות SAFE
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר המחשב ישר נכנס לBIOS בלי לשאול אותי אם כן או לא וכשאני יוצא מהBIOS אני מקבל מסך שחור נראה לי אני יביא את הלוח אם ליבואן שישברו את הראש
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר מממ קיצר פתרתי את הבעיה בBIOS אבל עכשיו המחשב לא מזהה את הPrimary Master
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.