פורסם 2008 ביולי 2417 שנים אהלן לפני איזה שבועיים קניתי מחשב חדש עם מסךמאז שמתי לב שיש לי חוסר סינכרון בין החצי העליון והתחתון של התמונה. כאילו יש קו באמצע התמונה בזמן תנועות מהירותהתופעה קוראת רק עם סרטים שמפוענחים בעזרת HALLI MEDIA SPLITERוהיא יותר חמורה בזמן שימוש בMEDIA PLAYER של וינדווסאני משתמש בVISTA 64 BITמעבד E8400 4 גיגה זכרון HD4870אני מניח ששאר המפרט לא רלוונטיעריכה: התופעה מופיעה אך ורק בסרטים שמתנגנים בWINDOWS MEDIA PLAYER עם דגש על סרטים של DIVX/XVID ששם התופעה מורגשת יותר
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים למרות שאני לא רואה שום סיבה להעדיף את ה WINDOWS MEDIA PLAYER על ה- MEDIA PLAYER CLASSIC \ BSPLAYER וכל ההתעקשות הזאת קטנונית לחלוטין, בכל זאת אם זה הנגן היחידי שמציג בעיה אז זה סתם הגדרה בעייתית אצלו, תכנס ל TOOLS-OPTIONS, שם תבדוק תחת PERFORMANCE אם מסומן או לא מסומן DROP FRAMES ו- SMOOTHING.בהצלחה.אה ואגב אם אתה לא יודע איך להציג את התפריט של ה-TOOLS אז תלחץ על ALT כשאתה בחלון הראשי.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר למרות שאני לא רואה שום סיבה להעדיף את ה WINDOWS MEDIA PLAYER על ה- MEDIA PLAYER CLASSIC \ BSPLAYER וכל ההתעקשות הזאת קטנונית לחלוטין, בכל זאת אם זה הנגן היחידי שמציג בעיה אז זה סתם הגדרה בעייתית אצלו, תכנס ל TOOLS-OPTIONS, שם תבדוק תחת PERFORMANCE אם מסומן או לא מסומן DROP FRAMES ו- SMOOTHING.בהצלחה.אה ואגב אם אתה לא יודע איך להציג את התפריט של ה-TOOLS אז תלחץ על ALT כשאתה בחלון הראשי.שניהם היו מסומניםניסיתי לבטל אבל אין שינוי בכללעדיין יש חוסר סינכרון באמצע התמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.