עבור לתוכן

מה אתם חושבים על השיר Meadows of Heaven של Nightwish?

Featured Replies

פורסם

את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד.

כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven.

זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי.

מה אתם חושבים עליו?

פורסם

השיר הכי יפה של NightWish זה - The Islander

MuTaTiOn.

פורסם

שיר מעולה.

גם אני מאד אוהב אותם.

האמת שיותר אהבתי את Amaranth מהאלבום הנ"ל.

ל"מוכרים" שלהם (בניהם אני), יש העדפה מסויימת לסולנית הקודמת טריה (Tarja Turunen)

מאשר ה"חדשה" (Anette Olzon), מהסיבה הברורה שעד החלפה,

נייטוויש היתה להקה גוטית די כבדה. ועכשיו...יותר לכיוון הפופ.

יאמר לזכותה שהיא כוסית ברמות מטורפות.

דרך אגב, היתה בהופעה שלהם? נוכל לשתף חוויות. :smile1:

פורסם
  • מחבר

כשהייתה ההופעה שלהם עוד לא הכרתי אותם... באסה... הלכתי לאונסנס אבל :xyxthumbs: למרות שהם נראים לי פחות מגובשים כלהקה מנייטוויש...

אבל תשתדלו לא לסטות ולענות לי מה אתם חושבים על השיר הזה.. תודה :hi:

נ.ב: אני אוהב מהאלבום את כווולם חוץ מ whoever brings the night ועוד יותר אני שונא את master passion greed...

פורסם

שיר פצצה.. הוסף לMP מיד.... יש עוד שיר אחושלוקה שהוא OVER THE HILLS AND FAR AWAY.... שמה יש סולו גיטרה שסלש היה מתחרפן :xyxthumbs:

פורסם

אוייי Nightwish איזו להקה!

אני מעריץ שלהם, במיוחד עם Tarja Turunen, איזה קול ויופי יש לה. :yelclap:

השיר שאני אישית הכי אוהב מאז ומתמיד.

Nightwish - Nemo

:xyxthumbs:

יש עוד הרבה שירים שאני אוהב שלהם כמו

Amaranth

Sahara - מהאלבום האחרון שלהם שיר מדהים.

Bye Bye Beautiful

She Is My Sin

While Your Lips Are Still Red

I Wish I Had An Angel

Wishmaster

ואו שירים מצויינים אחד אחד.

פורסם

הייתה הופעה מדהימה, הדבר היחיד שאני מצטער עליו זה שזה היה בהאנגר ושהיה חם יותר מהגיהנום בפנים.

פורסם

כשהייתה ההופעה שלהם עוד לא הכרתי אותם... באסה... הלכתי לאונסנס אבל :xyxthumbs: למרות שהם נראים לי פחות מגובשים כלהקה מנייטוויש...

אבל תשתדלו לא לסטות ולענות לי מה אתם חושבים על השיר הזה.. תודה :hi:

נ.ב: אני אוהב מהאלבום את כווולם חוץ מ whoever brings the night ועוד יותר אני שונא את master passion greed...

אוונסנס זאת לא להקה, זאת איימי לי עם ליווי שמתחלף פעם בחודש. :P

אני נהניתי מההופעה, אבל באותו זמן לא הכרתי את המילים של שום שיר, אז פשוט קפצתי רוב הזמן.

The Phantom of the Opera, Dark Chest of Wonders, ו-Wish Master הם גם שירים נחמדים.

פורסם

שיר פצצה.. הוסף לMP מיד.... יש עוד שיר אחושלוקה שהוא OVER THE HILLS AND FAR AWAY.... שמה יש סולו גיטרה שסלש היה מתחרפן :xyxthumbs:

Over the hills and far away הוא במקור של Gary Moore ולא של נייטויש.

פותח התרד אני בחום ממליץ לך לשמוע עוד שירים ואלבומים של נייטויש בעיקר עם טריה, הם להקה נהדרת. אין לי כלום נגד אולזון פשוט היא מתאימה לסגנון שלה וטריה לסגנון שלה לדעתי הסגנון שהיה לנייטויש עם טריה הוא יותר טוב מהכיוון הפופי שהם עכשיו, בכל מקרה הם אחלה של להקה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים