עבור לתוכן

האם שווה לקנות חומרה בתאילנד?

Featured Replies

פורסם

אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים)

האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים?

אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא

פורסם

יש שם כל מיני קניונים ענקיים רק לחומרה(בנדוד שלי קנה משם והסביר לי)

המחירים זולים(20-50% הנחה)

ואם אתה הולך לחניות הנכונות אז אין בעיה.

פורסם

שווה לקנות חומר בתאילנד :cool2:

פורסם
  • מחבר

יש המלצות על דברים ספציפים?

יש לכם נסיון עם האמינות של הציוד?

פורסם

שווה לקנות חומר בתאילנד :cool2:

כן, וסביר להניח שתכנס למאסר מאוד ארוך אם יתפסו אותך..

פותח הדיון:

יש בבנגקוק קניון ענק רק של אלקטרוניקה, 80% ממה שתראה שמה מזוייף אבל בין לבין יש חנויות שמוכרות מקוריים (תקועות באיזה חור אבל עדיין)

אני לא יודע מה המחירים היום, אבל לפני חודשיים ראיתי שמה 9800GX2 ב19 אלף באהט (120 שקל זה 1000 באהט בערך, תעשה חשבון), לא זוכר אם זה משתלם בדיוק אבל שווה הסתכלות..

אבל רק לצורך העניין, אתה בהחלט יכול למצוא שמה דברים הרבה יותר בזול מאשר בארץ, אחותי קנתה שמה אייפוד קלאסיק 80 גיגה (מקורי, מקורי) ב800 שקל (שבאילת לדוגמא הוא בערך 1800 שקל), ואני מצאתי שמה טאבלט של וואקום (במבו SMALL) בבערך 300 שקל.

בנוגע לחומרה אנלא יודע אבל בתאכלס המחירים שמה מצחיקים, מצאתי איזה חנות שתקועה באיזה פינה בקניון הזה והיה שמה טוניק טאוור ב90 שקל בערך (אני רושם בערך כל הזמן כי חישבנו את זה בגסות לפי באהטים ולא עם מחשבון, אבל זה עדיין פלוס מינוס המחירים האלה בשקלים)

ובקשר לאמינות, אם תמצא את החנויות שמוכרות מקורי אז הם יתנו לך טפסי אחריות והכל, ובד"כ כל אלה שמוכרים מקוריים בד"כ רואים את זה עליהם, בקטע של מקצועיות של המוכרים והמקום שהם נמצאים בו (שאתה רואה דוכן עם שלט מואר ענק של WACOM ומבחר טאבלטים מונחים ליד מסכים עם נציגים שמסבירים לאנשים שרוצים לנסות דיי קשה לפקפק באמינות שלהם..).

מה גם שעוד נקודה לזכות בתאילנדים זה שהם לא ינסו לעבוד עליך שהמוצר שלהם מקורי במקרה הוא מזוייף, בכל הפעמים ששאלנו מוכרים שמה בנוגע למוצר (אם הוא מקורי או לא) 99% מהמוכרים אמרו את האמת (שזה מזוייף), ככה שאם אתה בספק, תשאל.

וגם תמיד אפשר להתווכח עם המוכרים על המחיר, בדברים מקוריים סביר להניח שהם לא יורידו את המחיר יותר מדי, אבל לפעמים אפשר לגרד מהם איזה הנחה של 300-400 באהט (שזה עדיין משו), בבגדים ואבזור לדוגמא אתה יכול להוריד אותם שמה לרצפה מבחינת המחיר, עם קצת התמדה הצלחנו להביא מוכר שרצה למכור לנו שעון ב3500 באהט (קצת יותר ממאה דולר) שימכור לנו את את השעון ב800 באהט. פשוט צריך להיות עקשן בטירוף P:

פורסם

פשוט צריך להיות עקשן בטירוף P:

=ישראלי אמיתי ;D

פורסם

לא קשור, פשוט המוכרים שמה ברוב המקומות יש להם שיטה של להגיד מחיר מוגזם ואז להגיד כזה "ok ok discount" ומורידים לך 100 באהט מהמחיר, וזה עדיין מוגזם בשביל זיוף (אפילו שמבחינת לבוש יש שמה זיופים שלא יורדים ברמה שלהם מהמקור, אבל עדיין), ורוב התיירים שראיתי פשוט שומעים הנחה וחושבים שהם יצאו מורווחים מזה, למרות שעם קצת עקשנות אפשר היה אפשר להוריד אותו לפחות מחצי מחיר..

שיטה אחרת טובה זה לנסות להוריד אותם למחיר מסויים, אם לדוגמא הם ירצו למכור נעליים ב700-800 באהט ואתה רוצה את הנעליים האלה, אבל אתה רוצה אותם ב300, אז דבר ראשון אתה אומר להם שאתה מוכן לשלם 250, והם אוטומטית יגידו לא אבל יורידו את המחיר בטיפה בשבילך, אז אתה אומר להם שוב שאתה מוכן לתת רק 250 באהט, ושוב הוא יגיד לא אבל יוריד את המחיר עוד קצת, ככה בסופו של דבר אתה מגיע איתו ל400 באהט, ואז אומר לו "ok ok, i give you 300 final" (אנגלית שבורה זאת השפה היחידה שהם מבינים, חוץ מהמוכרים שמדברים עברית שוטף |= ), אם הוא לא מסכים אתה אומר לו תודה ומתחיל ללכת, רוב הסיכויים שאחרי כמה מטרים שהלכת הוא דופק לך צעקה של "OK! 300!" כי הוא לא רוצה להפסיד את המכירה.. קניתי ככה 3 זוגות של כפכפים של בירקנשטוק ב150 באהט לאחד (18 שקל) שהמוכרת רצתה עליהם 500 לאחד..

ובחיים בחיים אל תקנה משהו במקום הראשון שתראה, יש סיכוי גדול שתראה את זה בהמשך בעוד מקומות ביותר זול.

גם הנהגי מוניות קורעים במחירים וגם איתם צריך להתווכח, כי שמה הם קובעים איתך מחיר לפני הנסיעה ובד"כ הוא רוצה איזה מחיר בשמיים, אז מתווכחים עד שהוא יורד למחיר הרצוי (אנחנו גם במזל מצאנו דף שאומר כמה אמור לעלות נסיעה במונית לכל מני מקומות מהגסט האוס שהיינו בו, אז ידענו עד כמה אפשר להתווכח איתם)..

מה שכן, תמיד תנסה במוניות לנסוע עם טקסי-מטר (משהו כמו מונה רק לפי מרחק), 99% ייצא לך יותר זול מהמחיר שנהג יקבע, הבעיה היא שהם הרבה פעמים לא רוצים להפעיל כי הם מעדיפים לקבוע מחיר, אבל אם יש שוטר בסביבה פשוט תאיימו שתגידו לשוטר שהוא לא מוכן להסיע אותם עם טקסי-מטר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים