עבור לתוכן

לאיזה ספקית אינטרנט עדיף להתחבר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני רואה שבזק בין לאומי היא הגרסא האופטימלית בשבילי. אז יש לי שאלה הם לא מרמים עם המחירים ולא עושים בכוונה TRAFFIC SHAPING ואז כשמתקשרים אליהם הם אומרים-" יש לך מהירות נמוכה תעלה אותה" בברק אמרתי להם מה פאקינג נמוכה? 5 מגה זה נמוך??? הייתי מוציא בספיד טסט תוצאות של מגה וחצי כלומר מקסימום הורדה 200 קילובייט (אני גר בתל אביב עשיתי את הטסט בסרבר של פתח תקווה)

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נטויז'ן האכילו אותי כ"כ הרבה חרא, לפני קצת יותר מחצי שנה עברתי לבזב"ל ומאז לא התקשרתי לתמיכה בכלל... תמיד עובד לי, לא ניתוקים, לא ירידות קצב לא כלום... אני מוריד מ RS קבוע על 620ק"ב, פשוט תענוג...

פורסם

גם אני סבלתי שנים בנטויז'ן ועברתי לבזק לפני איזה חצי שנה+.

מתוך כל הזבל אין ספק שבזק מריח הכי פחות מסריח.

פורסם
  • מחבר

אה ואני כגיימר אוכל לשחק בסרברים בארץ עם פינג נמוך ללא התחברות למסלול גיימר או שאין סיכוי? כי עכשיו עם ברק אין לי הרבה בעיות בפינג...

פורסם

המ

עכשיו בדקתי בSA-MP והפינגים ירדו לרגילים ולא הזמנתי חבילת גיימרים.

נראה שהם החזירו את הפינגים לרגילים.

פורסם

ניסיתי הרבה ספקיות,בזק ביןלאומי ללא ספק הכי טובה - במיוחד לגיימרים. יש איבוד חבילות (Packet loss) איום לשרתים בחו"ל ברוב הספקיות - חוץ מבזק ביןלאומי.

פורסם

תקרא את התגובה שלי. זה משתנה ממקום למקום יש כאלה שעובד להם גם בלי GAMER. בכל מקרה הרבה אנשים אומרים שיש שיפור גדול המשחקים ב NETVISION 013 מאז האיחוד. 012 SMILE נישאר כמו קודם, 014 במגמה שלילית מאז שיצאה חבילת ה GAMER. הבעיה מאוד בולטת במשחקי MMO ובשרתים בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

כאילו אני יכול בכיף לשחק בCOD 4 בארץ וWARROCK בטורקייה בלי לאגים נכון?

פורסם

אם השרתים באירופה יכול להיות שתרגיש את "שעות העומס" אם הם בארץ אז הכל יעבוד חלק.

פורסם
  • מחבר

המ

עכשיו בדקתי בSA-MP והפינגים ירדו לרגילים ולא הזמנתי חבילת גיימרים.

נראה שהם החזירו את הפינגים לרגילים.

אני גיימר אך לא בקיא בראשי תיבות מה זה SA-MP? :s07:

פורסם
  • מחבר

חח... איך לא ניחשתי... טוב בכל מקרה תודה! יאללה בי בי נט-ויזיון אני הולך לבזק! :hi:

פורסם

נפתרתי מבעית ההתנקויות, מסתבר שהיה באג בגירסת ה-firmware של הראוטר. (tomato 1.13)

פורסם

אני עדיין עם 1.07 :-X

ממליץ לעדכן? למרות שאין לי שום בעיה עם הגירסא הזו?

פורסם

אני עברתי ל 1.20.1508 ועובד בסדר גמור כבר יומיים וקצת מחזיק וגם אין את הקטע הזה שלפעמים הוא היה מגיב מאוד לאט (למרות שהאינטרנט עבד בסדר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים