עבור לתוכן

שאלות לגבי ביצועי 9600GT SLI

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אתמול הגיע אליי כרטיס TWINTECH 9600GT XT OC,שאותו צירפתי לTWINTECH 9600GT רגיל שכבר היה לי,על לוח אם ASUS P5N-D,ואני מוכרח להודות שהביצועים עד עכשיו מאכזבים ואף מחשידים...

בקרייסיס,למשל,על הגדרות של הכל HIGH-DX9,ברזולוציה 1280 על 1024 וAA של X16,אני מגיע בסך הכל ל22 FPS...(כמעט בלתי שחיק)

בקול אוף דוטי 4,למשל,רוב ההגדרות מאפשרות לי להעלות אותם רק על MEDIUM...

ב3DMARK 06 הגעתי לתוצאה של 12100 בערך...עם מעבד E8400 על סטוק...

בקיצור-האם הביצועים הם בסדר? או שמא יש פה איזושהי בעיה,ועליי לבדוק מה קורה..

תודה מראש על התשובות

פורסם

הביצועים שלך ב-3dmark06 ובקרייסיס באמת נמוכים.

אני רק יכול להגיד ש-8800GT ב-SLI הוא מעט יותר חלש מכרטיס ה-9800GX2 בהפרשים מאוד קטנים.

וכרטיס ה-9800GX2 מביא fps מאוד מכובד גם בהגדרות של VHIGH ב-DX10 וברזולוציות גבוהות.

יש פה בטח אנשים שיש להם SLI של 9600GT ורק הם יוכלו לעזור לך ולעשות השוואה בין מה שהם מקבלים לבין מה שאתה מקבל.

על פניו לדעתי יש פה משהו לא בסדר.

פורסם

שלום רב,

אתמול הגיע אליי כרטיס TWINTECH 9600GT XT OC,שאותו צירפתי לTWINTECH 9600GT רגיל שכבר היה לי,על לוח אם ASUS P5N-D,ואני מוכרח להודות שהביצועים עד עכשיו מאכזבים ואף מחשידים...

בקרייסיס,למשל,על הגדרות של הכל HIGH-DX9,ברזולוציה 1280 על 1024 וAA של X16,אני מגיע בסך הכל ל22 FPS...(כמעט בלתי שחיק)

בקול אוף דוטי 4,למשל,רוב ההגדרות מאפשרות לי להעלות אותם רק על MEDIUM...

ב3DMARK 06 הגעתי לתוצאה של 12100 בערך...עם מעבד E8400 על סטוק...

בקיצור-האם הביצועים הם בסדר? או שמא יש פה איזושהי בעיה,ועליי לבדוק מה קורה..

תודה מראש על התשובות

לי זה נשמע כמו בעיה, COD אתה אמור להריץ חלק על הגדרות מקס' אם אני לא טועה.

פורסם

הכרטיסים לא אמורים להיות זהים לחלוטין בSLI???

אולי זה מה שעושה לך בעיות....

פורסם

אתה בטוח שהפעלת את הSLI בדרייברים והשתקנתה את זה כמו שצריך?

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

הלוח כן תומך בSLI,מן הסתם... כמו שכבר אמרתי ASUS P5N-D

הכרטיסים הם כמעט זהים,וזה בסדר גמור..שני הכרטיסים עובדים במהירויות השעון של הכרטיס המוכנס לסלוט PCI-E הראשי..

לגבי CALL OF DUTY 4-לא התכוונתי שהמחשב לא מריץ אותו טוב,הוא מריץ אותו מעולה,אבל הוא נותן לי בחלק מההגדרות לשים רק LOW או MEDIUM,והשאלה שלי הייתה האם אלה כל האפשרויות שיש לכולם,והאם זה בסדר שזה ככה..

הדרייבר שלי הוא 175.19,החדש ביותר,ואיפשרתי SLI דרך NVIDIA CONTROL PANEL...

פורסם

בקשר ללואו בCOD 4 אני לא יודע איפה יש כזאת הגדרה חוץ מהמודל דיטייל והדינאמיק לייטס אבל יש מצב והתבלבלתה כי בCOD 4 הגדרות הכי גבוהות זה NORMAL..... חוץ מהתקסטורות... אני עם HD 2600 PRO על אוברקלוק כבד מריץ את COD 4 פול אופציות בלי פילטרים עם 20-30 FPS אז זה דיי מוזר ל9600 GT ועוד SLI...

פורסם

משהו פה לא בסדר..

שחיברת את הכרטיס חיברת את חיבור החשמל המצורף?

תנסה למחוק את הדרייבר \ לפרמט את המחשב (עדיף לדעתי) ולהתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול מה מוזר?

כבר הסברתי שלגבי קול אוף דיוטי 4 פשוט התבלבלתי(לא ידעתי ולא תיארתי שההגדרות הגבוהות ביותר שהמשחק נותן הם MEDIUM...המחשב שלי מריץ את המשחק על הדרישות המקסימליות ב80 FPS חלק...פשוט לא ידעתי שאלו ההגדרות המקסימליות..)

כן,חיברתי את כבל החשמל המצורף(שנו מולקסים שהופכים לPCI-E),למה? יכולה להיות בעיה בו?

ועכשיו עוד שאלה-הRIVA TUNER 2.09 מאפשר לי לעשות אוברקלוק רק לכרטיס אחד..זאת אומרת שכשאני עושה לאחד זה משפיע על שניהם? או שמשהו כאן לא בסדר?[br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 17:22:09

מצטער על התגובה הכפולה,פשוט לא רציתי לפתוח דיון נוסף...

שמתי לב ש3DMARK 06 לא מזהה את הSLI שלי-בהגדרות המערכת שהוא מציג הוא מתעקש לציין שאין לי שני כרטיסי מסך במערך SLI,אף על פי שכל תוכנה אחרת אומרת שכן-יש איזו בעיה מוכרת עם זה,או שזו בעיה אצלי? והאם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות(ניסיתי למחוק את הדרייברים הנוכחיים ולהתקין חדשים...)

פורסם

יכול להיות שביגלל שבאחד כבר יש OC אז הוא נותן לך רק לשני לעשות

רשמת שקיבלת TWINTECH 9600GT XT OC וצירפת ל TWINTECH 9600GT

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה עם SLI של כרטיס מומהר וכרטיס לא מומהר...שניהם פשוט עובדים במהירויות השעון של הכרטיס שמוכנס בסלוט הPCI-E הראשי...

למישהו יש מושג מה קורה עם ה3DMARK 06 שלי? הוא פשוט לא מזהה את הSLI שלי וזה משגע אותי...[br]פורסם בתאריך: 25.07.2008 בשעה 08:06:36

מוזר מאוד,התקנתי דרייבר חדש(177.40,גירסאת בטא לא נתמכת רשמית על ידי נוידיה..)..והופלה-הכל עובד נהדר! אני מקבל 13880 ב3DMARK 06 בלי שום OC...
פורסם

מוזר מאוד,התקנתי דרייבר חדש(177.40,גירסאת בטא לא נתמכת רשמית על ידי נוידיה..)..והופלה-הכל עובד נהדר! אני מקבל 13880 ב3DMARK 06 בלי שום OC...

אם זאת התוצאה שקיבלתה במערך SLI של 2 9600GT אז זה נמוך מאוד מאוד.

זה תוצאה יותר נמוכה ממה ש-8800GTS G92 מקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים