עבור לתוכן

יש חנויות שעושות תשלומים ללא ריבית?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב בתשלומים לפחות איזה ללא ריבית יש כאלה?

פורסם

בדר"כ אלו יהיו חנויות כמו אופיס דיפו וכו'..לא משהו שמומלץ יותר מדי לקנות בכל אופן.

מה הקטע עם הל ריבית? הריביות זה בגלל שהחנוית מחויבות בכסף הזה ע"י חברות האשראי וזה פשוט נופל עלייך ובצדק ת'אמת. מדובר בעשרות בודדות של שקלים וגם זה להמון תשלומים. זה לא משהו שאמור להפריע לתקציב ולא לשום דבר בעצם.

פורסם

בנוסף לפי מה שאני יודע ישנן חנויות רבות שעושות עד 3 תשלומים (כולל) בלי ריבית..

פורסם

לא בהכרח עשרות שקלים

בחלק מחברות הסליקה של כ"א 24 או 36 תשלומים יכולים לגבות יותר מ 20%

פורסם
  • מחבר

עשרות בטוח לא זה יוצא במאות שקלים יותר

ראיתי שפוקס פיסי עושים עד שלוש אבל יוצא לי המפרט יותר יקר ב300 שקל מסקיי פיסי

איזה עוד חנויות מומלצות+עושות תשלומים לפחות שלוש ארבע בלי ריבית?

פורסם

אז אם ב-SKy יוצא לך 2000 ש"ח למשל ובפוקס יוצא לך 2300 מה הבעיה לקחת מ-sky ולעשות 4-5 תשלומים (או יותר כרצונך?) גם ככה יצא יותר זול מפוקס

פורסם
  • מחבר

אז אם ב-SKy יוצא לך 2000 ש"ח למשל ובפוקס יוצא לך 2300 מה הבעיה לקחת מ-sky ולעשות 4-5 תשלומים (או יותר כרצונך?) גם ככה יצא יותר זול מפוקס

ברור שזה יותר משתלם...אני מחפש חנות יותר אטרקטיבית משניהם

פורסם

כל החנויות יהיו זולות בחלק מהרכיבים ויקרות ברכיבים אחרים..

חנויות זולות באמת זה KSP ואיבורי ובדר"כ זה בא על חשבון דברים אחרים - עשה חיפוש ותבין.

שורה תחתונה,אם יצא לך זול בחנות אחת בצורה משמעותית מהשנייה תקנה בה ותספוג את התשלומים או שתתפשר

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה

פורסם

אני חושב שאתה מבלבל בין הנחה למזומן לבין ריבית על תשלומים -

הנחה למזומן אתה מקבל רישמית כי בעבר הכסף היה צובר יחסית הרבה ריבית + עמלת עיסקה.

אז התבסס שעל מזומן מקבלים 7% בזמנו היום זה נוטה ל3%

(ת'אכלס זה כי על כסף במזומן הם לא חייבים להצהיר וישנן אלפי שיטות להלבין אותו אפילו אם החשבונית שהם מוציאים לך היא על אותו סכום)

אם הגעת למצב שבו החנות מסכימה למכור לך במחיר המבוקש בתשלום אחד באשראי - אתה יכול לבקש מחברת האשראי לפרוס לתשלומים - במקרה הזה חברת האשראי תעביר לחברה את הסכום המלאה וממך תגבה לפי תשלומים - לפי ההסדר שלך עם חברת האשראי את תשלם ריבית בד"כ מדובר על 8 שקל על כל העסקה, אבל שוב, מאוד תלוי בחשבון שלך איתם.

פורסם

^^

אתה נותן פה מידע שברובו יהיה לא נכון

אתה מדבר על עסקת קרדיט ובעסקה כזאת אתה משלם באמת לפי הסדר קבוע מראש מול מברת האשראי והבנק שלך אבל זה בטח לא 8 ש"ח לכל העסקה

(אלא אם יש לך תנאים מאוד מיוחדים בבנק)

ברוב המקרים העסקאות האלו בקרדיט מחוייבות בריבית פריים + בדר"כ באיזור ה 5% מה שמביא לריבית שנתית של באיזור ה 10% מה שאומר שעל 12 תשלומים על עסקה של 2000 ש"ח הוא ישלם בקירוב 200 ש"ח ריבית (שוב זה תלוי בתאים שהוגדרו מראש לכרטיס אשראי שלו בבנק)

אם כן אתה מתכוון לשלם תשתלומים בריבית כדאי מאוד לבדוק את הנושא של קרדיט כי בגלל שהריבית בימניו יחסית נמוכה יוצא לך ריבית שנתית נמוכה ולכן יוצא לך פחות ריבית בקרדיט מאשר בתשלומים מטעם בית העסק

נקודה נוספת לטובת קרדיט היא שאתה משלם ריבית לפי יתרת החוב ולא ריבית מראש על כל הסכום.

פורסם

באופן כללי התכוונתי לכיוון שלושה תשלומים או טיפה יותר...

באופן כללי אני חושב שזה לא נכון לחלק לתשלומים, בטח ובטח שלא 12 - אבל לא קניה שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים