עבור לתוכן

השוואה נקודתית אחרונה בין מסכי סמסונג

Featured Replies

פורסם

הבנתי שההבדלים העקריים בין 2243BW לבין 2253BW הם :

:cool2: ה 43 בעל ארגונומיה טובה יותר (ובמילים פשוטות, אפשר להזיז את המסך בצורות שונות)

:cool2: ל 53 יש זמן תגובה של 5 מילי שניות, לעומת 2.

:cool2: ה 53 עולה בכ 100 ש"ח יותר

1. האם יש הבדלים נוספים ?

2. בהנחה והארגונומיה לא מעניינת אותי, ואני יכול להשיג את 2 המסכים באותו מחיר,

האם עדיף לקחת את ה 53 בשל הנתונים הטובים יותר ? (גם אם הם רק על הנייר, זה עדיף מכלום, לא ?),

או שיש פרמטרים נוספים ?

פורסם

ל-2253 יש אפשרות של מיפוי פיקסלים 1:1 או לפחות תוך שמירת יחס, מה שהבנתי אין ב-2243.

זה יתרון לא קטן אם אתה רוצה לשחק באיזה משחק ישן שלא תומך ברזולוציות רחבות.

פורסם

האם ההבדל הנ"ל הוא המשמעותי ביותר בין הדגמים?

פורסם

אגב, שמתי לב ש 2243BW לא מופיע בכלל באתר העולמי של סמסונג :o

פורסם
  • מחבר

ל-2253 יש אפשרות של מיפוי פיקסלים 1:1 או לפחות תוך שמירת יחס, מה שהבנתי אין ב-2243.

זה יתרון לא קטן אם אתה רוצה לשחק באיזה משחק ישן שלא תומך ברזולוציות רחבות.

1. תוכל להרחיב מעט מה בדיוק זה אומר ?

2. איזה מסך היית בוחר ?

פורסם

אגב, שמתי לב ש 2243BW לא מופיע בכלל באתר העולמי של סמסונג :o

זה לא אומר כלום , הם שמים באתר בד"כ רק את הדגמים שהם מעוניינים לקדם , בד"כ החדשים והיקרים ביותר.

פורסם

1. תוכל להרחיב מעט מה בדיוק זה אומר ?

זה אומר שאתה יכול להציג רזולוציה לא רחבה עם פסים שחורים בצדדים תוך שמירה על יחס גובה:רוחב נכון, במקום למתוח אותה על כל המסך ולעוות את התמונה.

2. איזה מסך היית בוחר ?

לא הייתי בוחר באף אחד מהמסכים האלה לעצמי. אני לא קונה מסכים עם פאנל TN, כל עוד יש לי אפשרות להימנע מכך. :)

לאחרים הייתי ממליץ בהתאם לצרכים - יש כאלו שחשוב להם מיפוי הפיקסלים, יש כאלה שחשובה להם הארגונומיה, יש כאלה שזמן התגובה (למרות שת'כלס גם מסכי 5MS מספיק מהירים בפועל).

אין תשובה חד משמעית של מי עדיף (במיוחד כשהמחיר קרוב). אם אתה מצפה לתשובה כזו, חבל על הזמן שלך.

פורסם
  • מחבר

זה אומר שאתה יכול להציג רזולוציה לא רחבה עם פסים שחורים בצדדים תוך שמירה על יחס גובה:רוחב נכון, במקום למתוח אותה על כל המסך ולעוות את התמונה.

לא הייתי בוחר באף אחד מהמסכים האלה לעצמי. אני לא קונה מסכים עם פאנל TN, כל עוד יש לי אפשרות להימנע מכך. :)

לאחרים הייתי ממליץ בהתאם לצרכים - יש כאלו שחשוב להם מיפוי הפיקסלים, יש כאלה שחשובה להם הארגונומיה, יש כאלה שזמן התגובה (למרות שת'כלס גם מסכי 5MS מספיק מהירים בפועל).

אין תשובה חד משמעית של מי עדיף (במיוחד כשהמחיר קרוב). אם אתה מצפה לתשובה כזו, חבל על הזמן שלך.

נשמע פיצ'ר טוב מאוד, חבל שלא הזכירו אותו עד עכשיו...

פורסם

הבא נדייק רק, ל 2253BW יש 2M ולא 5 :bash:

ולי יש אותו, מסך מעולה, רק אל תצפה ל CRT כי זה לא, אבל מספיק טוב בהחלט!

פורסם
  • מחבר

הבא נדייק רק, ל 2253BW יש 2M ולא 5 :bash:

ולי יש אותו, מסך מעולה, רק אל תצפה ל CRT כי זה לא, אבל מספיק טוב בהחלט!

נכון, ולכן זה יתרון נוסף ל 53.

כעת לחלוטין לא ברור מדוע ממליצים כאן על ה 43 ולא על ה 53, כמו מיסיונרים :bash:

(פרט למי שבאמת מעוניין לצפות במסך בזוית מוזרה מהשירותים ;D)

תודה.

פורסם

(פרט למי שבאמת מעוניין לצפות במסך בזוית מוזרה מהשירותים ;D)

תפסיק כבר עם שטות ה"שירותים" שלך.

אם אתה לא מבין למה למישהו יכול להיות חשוב לסובב את המסך למצב Portrait או לפחות להגביה/להנמיך אותו, זו בעיה שלך.

אם לך דברים אלה לא חשובים (וזה לגיטימי), היתרון המשמעותי ביותר של ה-2243BW מתבטל, אבל סמוך עליי שיתרון זה גדול משמעותית מיתרון ה-2MS לעומת 5MS (שבזה ספק אם תרגיש אי-פעם).

מה שכן, אם מיפוי הפיקסלים נראה לך פיצ'ר שימושי (וכאן אני מסכים איתך מאוד), כנראה שה-2253BW עדיף בשבילך.

פורסם
  • מחבר

תפסיק כבר עם שטות ה"שירותים" שלך.

מה הבעיה עם השירותים ? זה חוסך התקנת מחשב + מסך גם בשירותים ;D

אם אתה לא מבין למה למישהו יכול להיות חשוב לסובב את המסך למצב Portrait או לפחות להגביה/להנמיך אותו, זו בעיה שלך.

אכן לא מבין, רמז ה "שירותים" אמור היה להסביר שהסבר כאן יהיה רלוונטי, במקום "זו הבעיה שלך"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים