עבור לתוכן

בחירה בין 3 מאוררים! (עדיין מתלבט)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיניתי אחי אפשר לינק עכשיו?

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה.

ואם תשים לב, המילה "SpeedFan" בהודעה הקודמת שלי היא קישור לתוכנה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי לא שמתי לב :P

פורסם
  • מחבר

איך אני מעלה תמונות לפה? (אני רוצה לעלות תמונה שקשורה לתוכנה)

פורסם

טעות שהלחת עליו אחי, סינק אלומניום באיכות גרוע.

Vantec Aero flow

volcano 11

Volcano 7 plus

פורסם

הוא אמר 120 ש"ח גג!!!!!!!!!!

הגופי קירור שהצעת לו יקרים והוולקנו 7+ פשוט לא מתאים לו בגלל הטמפרטורת הסביבה החמה שיש לו במארז וגופי הקירור המבוססים על נחושת נופלים משמעותית מביצועם מהאלומיניום ולכן הוולקנו9 היא הבחירה המתאימה ביותר בישבילו.

פורסם
  • מחבר

גן גם זה וגם בגלל שהוא שקט :P

פורסם
  • מחבר

אנשים ראיתי שהוונטק ארו פלו מה ש-lav הציע לא עולה כל כך יקר הוא עולה כולה 13 שקל יותר ממה שרציתי יש הבדל גדול ששוה לקחת אותו?

פורסם

עריכה: תמחוק את זה, הביקורת היא על אירו קול

מצטער

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי בכלל מה כתבת, בכל מקרה עכשיו נכנסתי לאתר של הדובים וראיתי שממש שחטו שם את ה7+ (תלחצו על המוצר יש שם אפשרות לביקורות) אבל מצד שני לא הפסיקו לשבח את הוונטק.

אני רואה שרשמו שהרעש שלו זה 38 dba זה לא רועש?! (יחסית ל- 17 של וולקנו 9) וה-rpm שלו זה 5600 אבל כולם אומרים שהוא מסתובב רק על 4600 אז הוא בטח יותר שקט ממה שכתוב גם לא ?! ומה הטמפ המשוערת שהוא יתן עם המעבד שלי?

נ.ב מצטער על הזיון שכל!

נ.נ.ב אם זה ממש יותר טוב מבחינת שקט שקט שקט וקירור אז לא איכפת לי לקנות את הוונטק.

נ.נ.נ.ב אוהב אותכם!

פורסם

מזוית ההבחנה שלי הוונטק גם יתאים לך אבל, הוולקנו 9 יותר!

פורסם
  • מחבר

ולמה הוולקנו יותר? (עזוב אותך מכסך עכשיו...)

אני רואה שרשמו שהרעש שלו זה 38 dba זה לא רועש?! (יחסית ל- 17 של וולקנו 9) וה-rpm שלו זה 5600 אבל כולם אומרים שהוא מסתובב רק על 4600 אז הוא בטח יותר שקט ממה שכתוב גם לא ?! ומה הטמפ המשוערת שהוא יתן עם המעבד שלי?

פורסם

38dbA זה רועש בהחלט..

פורסם
  • מחבר

אז אני שואל עם מה ששיערתי שאם רשמו שהרעש שלו זה 38 dba וה-rpm שלו זה 5600 אבל כולם אומרים שהוא מסתובב רק על 4600 אז הוא בטח יותר שקט ממה שכתוב גם לא ?! ומה הטמפ המשוערת שהוא יתן עם המעבד שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים