עבור לתוכן

בחירה בין 3 מאוררים! (עדיין מתלבט)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי הבנתי ויש לך מושג בקשר לשתי השאלות האחרונות?

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המאוורר על עוצמתו הנמוכה שקט באופן יחסי אך הוא לא הכי שקט כלומר שומעים אותו אבל לא משהו רועש..

בכללי המאוורר מקרר טוב מאוד והוא מאוד מומלץ.

פורסם
  • מחבר

ולמה המארז שלי נחשב? (מקורר או לא?)

פורסם

איך המארז שלך מאורר? איפה המאוררים?

פורסם
  • מחבר

יש לי אחד מקדימה שהוא מכניס ואחד בדלת שהוא מכניס.

יש מצב אחרי שאני מחליף קירור למעבד שאני מוריד אותם?

פורסם

א. חייב מאורר מוציא! שים את זה שבדל שיוציא

ב. חייב מאוררים למארז!

פורסם
  • מחבר

טוב הבנתי אני יהפוך את ההוא שבצד...

פורסם
  • מחבר

הקיצר אנשים היזדיין לי הסכל מבפנים ומבחוץ! (החתול המיצרי שלי התאבד) אז אני יכתוב פה את כל הפרטים ומה שאני דורש ותגידו מה אתם ממליצים:

במארז שלי יש שתי מאוררים אחד מכניס מקדימה ואחד בדלת מכניס (אני הופך אותו עוד מעט בשביל שיוציא)

ואני מחפש מאורר חדש למעבד אני רוצה להשקיע 100-120 ש"חים אני מדגיש חזק חזק שאני חובב מאוד מאוד שקט וחשוב לי שהוא יהיה ניתן לכיוונון (ככה שאני לא יצטרך לירות לו בגב לפני שאני עולה לישון) בשביל שהוא יהיה שקט, אבל גם שלא יגיע למצב שיעשה לעצמו ריסטרט בגלל חום, ושיקרר טוב שהוא יהיה במצב פול (ושוב אני מזכיר אני חובב שקט!)! (בשביל משחקים וכו....)

תמליצו מה שאתם חושבים אני לא מתכוון לשאול שאלות מעצבנות יותר אבל תשימו לב לדרישות שלי בבקשה!

עריכה:זה לא סתם קיפוד זה קיפוד צ'רקסי מיוון!

וזהו נקווה שהקיפוד שלי לא יתאבד עד יום ראשון ונמצא קירור מתאים!

תודות מראש!

פורסם

נו באמת, שנה את הכותרת חזרה.

בכל מקרה "סכל" זה עם "ש" ::)

בכל מקרה לגבי המאוורר אם הבנתי מה אתה רוצה - הבחירה בשבילך היא Vantec thermo flow למרות שאני בספק שאפשר להשיג אותו בארץ...

פורסם

את המאוורר שמכניס לך מקדימה תעביר אותו למוציא מאחורה, ואת המאוורר שמכניס מהדלת תשאיר מכניס.

הוולקנו 9 שקט כשהוא על העוצמה הנמוכה והוא מקרר מצויין!

ולא יהיו לך רסטרטים אם זה בגלל החום..

פורסם

פורסם
  • מחבר

תודה subx עזרת לי הרבה (ונראה לי רק אתה נתת תשובת לעניין) אני יעשה מה שאמרת בקשר למאורר.

ואם אתם יכולים לתת לי תוכנה שמודדת טמפ (וה-mbm 5 לא הצלחתי לתפעל אותה) ועוד אחת שיש כאן במדור הורדות בכלל לא עבדה...

פורסם

תוכנות לבדיקת טמפרטורה:

SpeedFan

SiSoftware Sandra כלשהו

CPUCOOL

פורסם
  • מחבר

אחי יש מצב לקישור? :P (לתוכנה הראשונה כי האחרונה לא עובדת לי)

עריכה (חשובה):אני רוצה להגיד תודה ל- ~Lir@n~ שעזר לי ממש הרבה ועזר לי להבין הכל, וסבל את כל השאלות המעצבנות שלי...

פורסם

SpeedFan

ואני חוזר:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים