עבור לתוכן

ASUS Sound Card Xonar D2X או M-Audio Revolution 5.1

Featured Replies

פורסם

EAD, אל תיעלב, אבל בינתיים אתה כותב דברי סרק. לא שמעת את הציוד המדובר מעולם. אני לעומת זאת, שמעתי כל אחד מהדברים שהוזכרו בדיון זה (כולל ה-CD של קרל ב-50K ושל קיימברידג' בכמה אלפים) סמוך עליי, אין לו מה לחפש איכות קול גבוהה יותר מהרוולושן 5.1 גם אם הוא יחבר אותו לאוזניות של 1000שקל.

Anatoli.

• תגובות 47
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה עם הוא יחבר אוזניות איכותיות?

או ישתמש בDAC של הכרטיס לחיבור למגבר אוזניות וכו'?

אני עדיין מאמין שASUS שווים את המחיר.

ברור שאין יחס בין מחיר לתועלת פה, אבל מצד שני בציוד אודיו ברמה טובה אף פעם אין.

הרי מה באמת CDP של קרל שעולה 50 אלף יתן לך רמה שהיא פי 10 יותר מCDP של קמבדרייג' שעולה "רק" 5 אלף?!

או אפילו פי שתיים או שלוש באיכות?

זה לא כמו בכרטיסי מסך שאתה רואה כמה FPS רצים בשניה באיזה משחק כמו COD4.

זה יותר "הרגשה" וכו'.

בכל מקרה

מסכים עם מה שאמרתם, שעדיף שיקנה כרטיס פחות טוב, אבל רמקולים טובים.

בלי רמקולים טובים לא יעזור כלום והאיכות תשאר אותו הדבר.

כל הקטע שבאודיו זה הכל אישי. לכל אחד יש את הדעה שלו. לא פסלתי את אסוס. אמרתי שהוא מאוד טוב ושמעתי אותו אצל טולי. גם הדריברים שלו פשוטים ומאד נוחים ויציבים. אבל אין שום סיבה ליקנות אותו ספורט כאשר אין איפה באמת לנצל אותו - חוץ מזה שהוא יפה.

אותו דבר במקרה זה.

פורסם

מה עם הביקורת של ה****** אה אנטולי? שרפת את הכרטיס או מה? :smile1:

פורסם

אפשר להגיד שהנושא די סגור.

פורסם

אתה המנהל דה-פקטו פה אני מבין...?

אם כבר, גם חצי מהדיון של הFX מול הMX לא היה קשור.

פורסם

Anatoli שלא תבין אותי לא נכון

אני מסכים עם כל מילה ומילה שאמרת!!!

פשוט ציינתי דברים שהם יותר עובדות

שברור שלא תרגיש בין CDP של 50 אלף לאחד של 5 אלף, כמו נניח שתרגיש בין כרטיס מסך שעולה 300 שקל לאחד שעולה 3000 או משהו כזה, אתה מסכים איתי, נכון?

חוץ מזה

מה שאמרת נכון לגמרי.

אני פשוט חושב שASUS זאתי השקעה כדאית יותר ושכן שווה למי ששוקל אולי בעתיד לחבר אותו גם לרמקולים טובים.

פורסם
^^

מסכים עם כל מילה שלך

אבל

האדם אמר שרוצה לשדרג, כלומר גם כרטיס קול וגם רמקולים.

ואם הוא רוצה את הטוב ביותר שיכול להשיג למחשב, לדעתי כדאי לו ללכת על ASUS +FX

זה שילוב מעולה שיתן לו איכות מעולה בטווח מחיר של כ2000 שקל לשניהים ביחד, להשיג משהו טוב יותר מזה מבחינת איכות סאונד, יצטרך כבר משהו מאוד מקצועי שיעלה לו פי כמה וכמה.

חוץ מזה, שזאתי השקעה טובה שלפחות מבחינת הרמקולים יכולים להחזיק לו די הרבה שנים בלי בעיות, כולל החלפה של מספר מחשבים.

ולגבי סאונד ואם ישמע הבדל, אולי אין לו אוזניים רגישות כמו שלי, אבל אני מאמין שעדיין ישמע הבדל אם יבצע כשזה שדרוג רציני (זה לא שאני אומר לו לזרוק לזבל רמקולים של 5 אלף עבור כאלו של 7 נניח או להחליף כבלים או משהו כזה), פה השיפור הוא מאוד משמעותי וממש קפיצה של כמה מדרגות.

EAD, לפי מה שאתה כותב דיי רואים שאין לך ניסיון ממשי עם ציוד אודיו.

השילוב המדהים שאתה מדבר עליו FX+ASUS שעולה בסביבות ה 2K שאין לו תחליף במחיר הנ"ל הוא דיי שטות.

בוא נגיד שהיום ניתן להרכיב בכסף הנ"ל מערכת יד שניה שתהיה כמה רמות מעל השילוב הנ"ל.

מהניסיון שלי ואולי האוזן שלי לא מספיק רגישה, אבל אני באמת לא מצליח להבדיל בין כרטיסי קול כשהם מחוברים לרמקולים של מחשב (גם ה FX).

לפותח הת'רד - עדיף שתקנה את הרמקולים הכי טובים בתקציב שיש לך. כרטיס קול אפילו ב 200 שח יספק אותך. (2AUDIGY יד 2)

פורסם

^^^

לא אמרתי שאין צורך ברמקולים טובים!

אבל די להמעיט ביכולות וצורך של כרטיס קול טוב!

זה כמו שתגיד לבן אדם לקנות רמקולי מדף ב10000 שקל, ולשמוע MP3 באיכות של 128 או אפילו 192.

אם הכרטיס קול לא טוב, לא יעזור שום דבר.

וכן כרטיס קול טוב משנה הרבה, לדוגמא הפרדה בין ערוצים, DSP, יציאות אנלוגיות וכו'.

אם נניח הוא הולך להשתמש בכרטיס רק "כמעביר" כלומר ביציאות דיגטליות, אז אכן לא משנה, אחרת ועוד איך משנה

פורסם

נכון אם הוא ישתמש ברמקולים של 10000 שח זה אולי יורגש.

אבל הוא משתמש ברמקולים של מחשב.

לכן זה לא נורא. לא קריטי . לא מורגש.

אני אישית לא שומע הבדל בין AUDIGY 2 שיש לי ו EMU 1212 על רמקולים של מחשב (לצורך העיניין ATP3).

רק כשאני מחבר למערכת הגדולה ניתן להרגיש בהבדל וגם הוא זניח מבחינתי.

לכן אין צורך בכרטיס ב 1000 שח כשאתה מחבר אותו לרמקולים ב 1000 שח . זה לא נכון.

עדיף לקנות רמקולים ב 1800 וכרטיס יד שניה ב 200 שח (סטייל AUDIGY 2).

פורסם

ואם הוא מחבר אותו לRP-21 נגיד ? יהיה הבדל מורגש ששווה את הכסף ?

פורסם

לא יודע לא ניסיתי.

אני רק יכול להגיד שבאוזניות ניתן להרגיש בצורה טובה יותר הבדלים בין כרטיסי קול. (לפי הניסיון שלי)

פורסם

יצא לי להשתמש עם מספר כרטיסי קול (Audigy 2,4,onboard,Auzentech Prelude) ביחד עם Altec Lansing FX6021. ההבדל באיכות בין ה-Prelude לאחרים מורגש היטב. לא בטוח אם זה שווה לקחת כרטיס כזה עם רמקולים למחשב, אבל הבדל יש.

פורסם

audigy2 עולה 200 שח יד שניה.

פרילוד עולה 1000 שח.

לא יודע מה איתכם אבל אני לא אשלם פי 5 על הבדל זניח. (ואני בטוח שהוא כזה)

אני אישית לא משנה שום רכיב במערכת שלי עד שאני לא אתקל באיזה מערכת שתגרום להגיד WOW והשיפור יהיה מורגש בלי שאני אתאמץ לחפש אותו.

זאת דעתי.

פורסם

JC_Denton

אני מחזק.

נגיד ככה, ברור שאין כמו רמקולים טובים, זה ללא ספק החלק הכי חשוב.

אבל

בהחלט אני לפחות מרגיש הבדל בין כרטיסי קול שונים.

יצא לי לשמוע כמעט כל כרטיס קול של קרייאטיב, פלוס כרטיסים על הלוח האם וכו'

ותמיד אני מבחין ישר שכרטיס הוא על הלוח האם.

האיכות הרבה פחות טובה (גם באלו החדשים)

פורסם

כרטיס קול O\B זה ברור הם באמת גרועים.

אבל תקח נגיד AUDIGY 2 ואת ה ASUS אני דיי בטוח שיקח לך זמן להרגיש בהבדל על רמקולים ב 1000 שח (אם בכלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים