עבור לתוכן

ASUS Sound Card Xonar D2X או M-Audio Revolution 5.1

Featured Replies

פורסם

זה בכל זאת משהו..

אתה שמעת את שניהם ואתה אומר ש fx6021 טובים יותר?

איך גם הסאב שלהם קיבל ציון טוב יותר והוא חלש יותר ופחות עמוק?

כה יצא לי לשמוע את שנהם פעם. וה FX הרבה יותר טובים ומדיוקים. אני לא חרד שאוהב בסס חזק.

אני אוהב אותו במקום, מדיוק, לא מוגזם ומשתלב עם המוזיקה ולא שולט בה.

• תגובות 47
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סבבה, שכנעת אותי שהם יותר איכותיים :)

לפני שבועיים ראיתי אותם בסקאי פיסי ב 1100 והם היו יותר זולים מה MX5021 מוזר לא?..

ואחרי כמה ימים ירדו מהאתר.. כניאה היה אחרון או משהו!

פורסם

סבבה, שכנעת אותי שהם יותר איכותיים :)

לפני שבועיים ראיתי אותם בסקאי פיסי ב 1100 והם היו יותר זולים מה MX5021 מוזר לא?..

ואחרי כמה ימים ירדו מהאתר.. כניאה היה אחרון או משהו!

לא תמיד מוצרים זולים נופלים ממוצרים יותר יקרים מהם. למרות שלרוב זה ככה - אבל לא תמיד.

פורסם

אני בנתיים נהנה מה ATP3 עם כרטיס OB חחח.

בטח ה FX בשילוב כרטיס טוב יתן לי שיפור של איזה 80%...

פורסם

ATP3 ממש חמודים דווקא!

אבל כרטיס הקול קצת מגביל אותך לדעתי (לא אוהב כרטיסים על הלוח האם, מצטער)

בכל מקרה, כרטיס קול איכותי כמו הASUS (שיש לו DAC טוב, אבל בעיקר מצטיין ביציאות אנלוגיות מעולות), בתוספת רמקולים כאלו, יתנו לך חוייה ממש רצינית.

זה ממש שדרוג שאתה תרגיש בהבדל.

בערך כמו לעבור מכרטיס NVIDIA ישן סטייל ה6600 לכרטיס כמו 280GTX ועבודה ברוזלציה גבוהה ;D

פורסם

כן אני יודע שהכרטיס מגביל קצת ומוריד מהאיכות של הרמקולים!

ועוד הוא על לוח ישן מאוד של P4 לוח של ESI....

אם אני יקנה את הרבולושין 5.1 אני ירגיש שיפור ממש גדול נכון?

פורסם

כן אבל עדיין לדעתי הASUS טוב יותר מן הMAUDIO.

ואם כבר אתה משקיע, למה לא להשקיע עוד קצת ולקנות את הת D2X שהוא גם PCI X וכו', ותמיד תוכל להנות ממנו לכמה שנים טובות ואף להעביר אותו למחשב הבא אם תשדרג וכו'.

פורסם

אני חושב שהרבולושין הוא יותר מידי אפילו בישביל ה ATP3.. והוא ינצל מצויין רמקולים עתידיים שאני יחליף!

דרך אגב אין לי סלוט pci אקספרס..

פורסם

אני לוקח ASUS, לדעתי הוא יותר טוב ;D

קיבל ביקורות מעולות, ולא שמעתי אף אחד שהשתמש בו (קראתי בהרבה פורומים בחול) ולא היה מרוצה ממנו כשזה נוגע לאיכות הסאונד שלו.

פורסם

כן אבל עדיין לדעתי הASUS טוב יותר מן הMAUDIO.

ואם כבר אתה משקיע, למה לא להשקיע עוד קצת ולקנות את הת D2X שהוא גם PCI X וכו', ותמיד תוכל להנות ממנו לכמה שנים טובות ואף להעביר אותו למחשב הבא אם תשדרג וכו'.

כי לא כל אחד יכול להשקיע סכום כזה.

דבר שני - ATP3!

הריבולושיון יעשה עבודה מעולה בשבילו ואני בכלל לא חושב שהוא צריך משהו יותר מזה עכשיו.

עוד דבר אתה לא מכיר את השמיעה שלו. לך תדע אם הוא בכלל יבדיל בין הצלילים עם הכרטיס החדש לעומת ה OB. לא לכולם יש שמעיה טובה או לחלופין לכל אחד יש את הגבול עליו הוא יכול להגיע בהבחנה של צלילים.

וכה ה ASUS הרבה טוב בתכלס. (ויקר)

פורסם

^^

מסכים עם כל מילה שלך :xyxthumbs:

אבל

האדם אמר שרוצה לשדרג, כלומר גם כרטיס קול וגם רמקולים.

ואם הוא רוצה את הטוב ביותר שיכול להשיג למחשב, לדעתי כדאי לו ללכת על ASUS +FX

זה שילוב מעולה שיתן לו איכות מעולה בטווח מחיר של כ2000 שקל לשניהים ביחד, להשיג משהו טוב יותר מזה מבחינת איכות סאונד, יצטרך כבר משהו מאוד מקצועי שיעלה לו פי כמה וכמה.

חוץ מזה, שזאתי השקעה טובה שלפחות מבחינת הרמקולים יכולים להחזיק לו די הרבה שנים בלי בעיות, כולל החלפה של מספר מחשבים.

ולגבי סאונד ואם ישמע הבדל, אולי אין לו אוזניים רגישות כמו שלי, אבל אני מאמין שעדיין ישמע הבדל אם יבצע כשזה שדרוג רציני (זה לא שאני אומר לו לזרוק לזבל רמקולים של 5 אלף עבור כאלו של 7 נניח או להחליף כבלים או משהו כזה), פה השיפור הוא מאוד משמעותי וממש קפיצה של כמה מדרגות.

פורסם

^^

מסכים עם כל מילה שלך :xyxthumbs:

אבל

האדם אמר שרוצה לשדרג, כלומר גם כרטיס קול וגם רמקולים.

ואם הוא רוצה את הטוב ביותר שיכול להשיג למחשב, לדעתי כדאי לו ללכת על ASUS +FX

זה שילוב מעולה שיתן לו איכות מעולה בטווח מחיר של כ2000 שקל לשניהים ביחד, להשיג משהו טוב יותר מזה מבחינת איכות סאונד, יצטרך כבר משהו מאוד מקצועי שיעלה לו פי כמה וכמה.

חוץ מזה, שזאתי השקעה טובה שלפחות מבחינת הרמקולים יכולים להחזיק לו די הרבה שנים בלי בעיות, כולל החלפה של מספר מחשבים.

ולגבי סאונד ואם ישמע הבדל, אולי אין לו אוזניים רגישות כמו שלי, אבל אני מאמין שעדיין ישמע הבדל אם יבצע כשזה שדרוג רציני (זה לא שאני אומר לו לזרוק לזבל רמקולים של 5 אלף עבור כאלו של 7 נניח או להחליף כבלים או משהו כזה), פה השיפור הוא מאוד משמעותי וממש קפיצה של כמה מדרגות.

אם כבר ללכת על כרטיס קול כזה אז לא עם סט של רמקולים למחשב! אין שום סיבה להשקיע סכום כזה של כסף כאשר השילוב לא באמת מנצל אחד את השני.

הריבולושין לאומת זה לפי יחס בין האלמנים - כ.קול והרמקולים הוא שילוב יותר מוצדק.

אם להתיחס למה שרשמתה עכשיו, אז אתה אומר שהיא יחזיק ברמקולים להרבה שנים ==> אין צורך לקנות כ.קול כדי לשדרג את הרמקולים בעתיד.

תכלס סתם בזבוז כסף. אין לו אוזניות שדורשות את הכ.קול בין הטובים - יהיה לו רק זוג רמקולים.

ככה שהתאוריה של ניתן לשדרג אחרי זה לא בדיוק פועלת פה.

כאשר ואם הוא ירצה לשדרג הוא יוכל למכור את הציוד שיש לו עכשיו ואז לקנות מערכת אמיתית. ואני לא מאמין שהוא יעשה בזמן 3 שנים לפחות.

פורסם

עזוב שטויות, קח את הרוולושן. אני שמעתי את שניהם (ועשיתי את הביקורת של האסוס) והוא אכן יותר טוב, אבל לא שווה את הכסף בשביל 2.1 של מחשב.

אני במקומך הייתי מביא את הרוולושן ומביא מערכת מהמשומשים פי כמה יותר טובה מכל הקופסאות אשל (כן, שמעתי את ה-6021) באותו מחיר. אם אין לך ניסיון בתחום הזה\חברים שהתעסקו קצת אז לך על הדרך הקלה וקח את ה-6021 ואת הרוולושן. לדעתי, אין טעם להשקיע בכרטיס הרבה יותר יקר, זה יהיה שמיע בקושי אם בכלל עם רמקולים כאלה.

Anatoli.

פורסם

עזוב שטויות, קח את הרוולושן. אני שמעתי את שניהם (ועשיתי את הביקורת של האסוס) והוא אכן יותר טוב, אבל לא שווה את הכסף בשביל 2.1 של מחשב.

אני במקומך הייתי מביא את הרוולושן ומביא מערכת מהמשומשים פי כמה יותר טובה מכל הקופסאות אשל (כן, שמעתי את ה-6021) באותו מחיר. אם אין לך ניסיון בתחום הזה\חברים שהתעסקו קצת אז לך על הדרך הקלה וקח את ה-6021 ואת הרוולושן. לדעתי, אין טעם להשקיע בכרטיס הרבה יותר יקר, זה יהיה שמיע בקושי אם בכלל עם רמקולים כאלה.

Anatoli.

תודה על החיזוק. אני כבר לא מסתדר פה =\

פורסם

מה עם הוא יחבר אוזניות איכותיות?

או ישתמש בDAC של הכרטיס לחיבור למגבר אוזניות וכו'?

אני עדיין מאמין שASUS שווים את המחיר.

ברור שאין יחס בין מחיר לתועלת פה, אבל מצד שני בציוד אודיו ברמה טובה אף פעם אין.

הרי מה באמת CDP של קרל שעולה 50 אלף יתן לך רמה שהיא פי 10 יותר מCDP של קמבדרייג' שעולה "רק" 5 אלף?!

או אפילו פי שתיים או שלוש באיכות?

זה לא כמו בכרטיסי מסך שאתה רואה כמה FPS רצים בשניה באיזה משחק כמו COD4.

זה יותר "הרגשה" וכו'.

בכל מקרה

מסכים עם מה שאמרתם, שעדיף שיקנה כרטיס פחות טוב, אבל רמקולים טובים.

בלי רמקולים טובים לא יעזור כלום והאיכות תשאר אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים