עבור לתוכן

מפרט עד 4000 ש"ח למחשב ביתי (ללא מסך)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.)

המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים.

בקיצור, הנה דגשים למפרט:

* מעבד 2.4GHz

* זיכרון - 256 מגה.

* HD - 40GB Maxtor

* DVD-ROM

* כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI

* בלי overclocking בשום רכיב

ועוד שאלה:

אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי?

תודה מראש לכולם.

פורסם

הנה הצעה קטנה בשבילך:

P4 2.4C 800mhz

Asus P4P800 865PE

Twinmos 512mb DDR PC3200 400mhz

WD 40GB 8mb 7200 ATA100

Albatron FX5600EP 128mb

DVD Toshiba black 16-48

Compucase 6A19 black 300W HEC

Total: 4250nis

86nis discount for Cash in PCH.co.il

העדפתי להישאר עם 512 מ"ב זיכרון, זה פשוט הסטנדרט היום, ואם תרצה DUAL בעתיד תוכל לקנות עוד.

לכן גם עדיף לא 256.. חוץ מזה, המחירים ממש ירדו בזמן האחרון, עדיף לקנות זיכרון מהיר שיתמוך בשידרוגים עתידיים.

המעבדים של ימינו כבר עובדים ב-800 מ"ה רוחב פס וגם תמיכה ב-HT.

הלוח שבחרתי אמור להיות מעולה, וגם כן עם כמה שיותר תמיכה עתידית עם ה-S.ATA, G-LAN וכו.. אני מוכרח להודות שהתפלאתי למצוא אותו במחיר הגיוני מבית ASUS..

כרטיס קול יש מובנה על הלוח, אם ברצונך אחד יותר איכותי רצוי להגדיל את התקציב.

הייתי מעדיף אישית כרטיס מסך יותר חזק, אם כי אם היית עד היום עם GF2 ואינך Hardcore - זה יהיה שינוי מבורך בשבילך.

העדפתי הארד דיסק של ווסטרן כי הם פשוט ידועים כהכי טובים בגירסה המיוחדת של ה-8 מ"ב cache, בעוד ה-ATA133 של מקסטור הוא סתם שטויות.

כמו כן לא הזכרת צורך ברכיבים אחרים.. אני מניח שאין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. אבל עדיין יש צורך במארז וספק כח.

דרך צלחה לך.. ;)

פורסם

The P4P800 has enough DIMMs to allow taking 256x2 now and leave room for future expansion, I would suggest taking the same memory in two 256mb modules.

Also the FX5600 is technically weaker than the entire GF4 Ti series and it only gains an advantage when using Anisotropic Filtering and Antialiasing so consider that before you buy, if you don't intend to use those features a Ti4200 128 mb is a stronger card.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים