פורסם 2008 ביולי 2217 שנים שלום לכולםהחלטתי להמשיך עם הפרוייקט אבל לקחת אותו לכיוון קצת אחרבכל מקרה אני מחפש בונדוהמקורי עם התמונה של המכונית הישנהלפי מה שהבנתי יש באוטו דיפוואין סניף שלהם שקרוב אלייאני מחפש אתר או חנות שאפשר להזמין משלוחים ותשלום דרך כרטיס אשראיהאם יש בהום סנטר?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים יש בהום סנטר.סביר להניח שאם תשאל אותם,או שהם יתנו לך פח של גולד בונד או שהם יגידו לך שהם לא יודעים על מה אתה מדבר.תסתובב שם וחפש את הפח של בונד,אם אתה לא מוצא - תשאל.בהצלחה.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר יש בהום סנטר.סביר להניח שאם תשאל אותם,או שהם יתנו לך פח של גולד בונד או שהם יגידו לך שהם לא יודעים על מה אתה מדבר.תסתובב שם וחפש את הפח של בונד,אם אתה לא מוצא - תשאל.בהצלחה.MuTaTiOn.התקשרתי הם אמרו לי בהתחלה שלא יודעים מה זה והעבירו אותי מאחד לשניבסוף אמרו לי שיש משהו לפחחות למכוניות אמרו לי שאין את הבונדו עם המכונית על האריזה
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אם הום סנטר קרוב לך לבית בכל זאת הייתי ממליץ לעשות שם ביקור בימים הקרובים ולבדוק.חוץ מהום סנטר אני מניח שיהיה בחנות לחומרי בניין.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אם הום סנטר קרוב לך לבית בכל זאת הייתי ממליץ לעשות שם ביקור בימים הקרובים ולבדוק.חוץ מהום סנטר אני מניח שיהיה בחנות לחומרי בניין.MuTaTiOn.בדקתי כבר בשתי חנויות לחומרי בניין באף אחד מהם לא היה בונדו אבל בחנות אחת היה תחליף כל שהואבקיצור זו נסיעה להום סנטר אבל אין בעיה אני יסע לבדוקבכל מקרה אם לא יהיה אתה מכיר איזהשהוא אתר?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים באתר של ACE לא מצויין,לכן אני בספק אם יהיה שם.יש סיכוי גדול שתמצא בונדו במוסכים רק כך בחשבון שהמחיר יהיה כפול.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.