פורסם 2003 במאי 2922 שנים כבר קראתי בפורום שזאת תופעה מוכרת אז לפני שאני אתקשר מחר לPCH שם קניתי את הזכרון כדי להחליף אותו, תמליצו לי בבקשה על כל זכרון נורמלי אחר שלא יהיו לו בעיות עם הלוח שלי ושיהיה כמובן תואם לזכרון שיש לי כרגע.למי שאין כוח לבדוק את המפרט שלי אז הנה הפרטים:לוח Epox 8rda3+זכרון Winbond 512MB PC3200 BH-5רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, Samsung
פורסם 2003 במאי 2922 שנים רצוי זכרון שיתאים לOC עתידי ושיהיה כל זכרון מלבד Corsair, Geil, SamsungLOL, לא קרוסאייר? נפל עליך משהו? חוצמזה ג'ייל יהיה נחמד, אם לא אז TWINMOS
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר הייתי שמח אם הייתה נופלת עלי כספת מלאה בכסף אבל אחרי השדרוגים האחרונים כבודו קצת מרושש :-\תודה!
פורסם 2003 במאי 3122 שנים המשלוח של הווינבונדים האחרים הוא מחברה בטאוויןהיא לא מוכרת ובנויה על pcb שרק אלוהים מכיר.בקיצור הם מפגינים תוצאות ירודות במיוחד, ולכן גם מחירם ירד משמעותית.אני לא מציע לאף 1 לקנות עכשיו סטיק!
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר התקשרתי אליהם כרגע והמוכרת אמרה שאין להם זכרונות Twinmos בכלל. כל מי שמזמין אותם מקבל Geil במקום ואין לה מושג מתי הזכרונות האלה יגיעו...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים קח משקין , הם אמורים להיות תותחים.קצת יקרים...גם אני שוקל לקחת אותם במקום הווינבונד שלי , אם אתה מוכן לקחת GEIL לך על ה- Golden Dragon PC3200 הם אמורים להיות ממש טובים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.