פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ,חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח.המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZהלוח אם ASUS A7V-Eמישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן:http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htmבKSP הוא עולה 190.מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה?האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?
פורסם 2003 במאי 2922 שנים שקט וביצועים הולכים רק עם AX7 עם מאוורר של מארד או מאוורר שקט אחר..הזלמן הוא עשוי כולו מנחושת וזה חיסרון למארזים או לימים חמים בכלל עם טמפרטורת סביבה של מעל 38 מעלות.הAX7 הוא משולב עם בסיס נחושת עבה מאוד וצלעות מאלומיניום איכותיות.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר אתה יכול לתת קישור עם תמונות שלו ופרטים? אולי מאיזה חנות שמוכרת אותו בארץ. או שתתן שם דגם מלא ואני אחפש
פורסם 2003 ביוני 122 שנים זה בגלל שהכתובת מצונזרת אוטומטית ע"י המערכת.. אתר עויין....... והמבין יבין.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים הוא לא צונזר בגלל האורך, אלא בגלל סיבה אחרת... כמו שאמרתי:אתר עויין....... והמבין יבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.