פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGBסרטי 1080 DPIויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלקאיך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים קודם כול הנגן הזה גרוע בניגון סירטי HDתנסה להריץ את הסרט דרך ZoomPlayer או דרך Mpc, הם מעולים לסירטי Hd
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים קודם כול הנגן הזה גרוע בניגון סירטי HDתנסה להריץ את הסרט דרך ZoomPlayer או דרך Mpc, הם מעולים לסירטי Hdמתוך סקרנות הורדתי את הזומפלייר וממש אין לו שום יתרון בניגון mkv/h264 על BSPLAYER.אולי ל windvd ותוכנות הדומות לה יש יתרון אבל לא לתוכנות פשוטות כמו ZOOM ו-BS.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אני לא מישתמש ב-ZoomPlayer הרגיל, אני מישתמש ב-ZoomPlayer שמגיע עם הקודק Cccpהוא מריץ לי סירטי Hd בצורה טובה מאוד לרוב 1080P
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תנסה להתקין את הקודק הזה יש בו גם 2 נגנים שמישתמשים בקודק שלו.http://www.cccp-project.net
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים זה בעיקר עניין של קודקים ופילטרים ולא של התוכנה.אבל הכי טוב שיהיה כמה נגנים וככה אפשר לבדוק.היו לי מקרים נדירים שבBSPLAYER היה בעיית סינכרון ופשוט המשכתי לצפות עם MEDIA PLAYER CLASSIC ושם זה עבד טוב.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר נראה לי שאתה צודק, אני רואה שיפור בינתיים אחרי ההתקנה של הלינק ואני עם הBS , כנראה הקודקים באמת אני יושב לראות רובטריקים נקווה שלא יהיה בעיות
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים זה קורה לך רק בסרטי HD או בכל הסרטונים באופן כללי?אם רק בסרטי HD תריץ TASK MANAGER ותראה שם מה אחוז המאמץ במעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.