פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אני מנסה להכנס (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה:אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל.(הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.)במחשב השני שלי ב IE 7 זה כן עובד (אבל מערכת xp).אשמח לפיתרון.עשיתי ניקוי באמצעות CCleaner ועדיין לא עוזר.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תנסה לאפס את הגדרות הדפדפן (זה פותר את רוב הבעיות):כלים - > אפשרויות אינטרנט - > מתקדם - > אתחל (או אפס, לא יודע \: ).Tools - > Internet Option - > Advanced - > Rest
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר תנסה לאפס את הגדרות הדפדפן (זה פותר את רוב הבעיות):כלים - > אפשרויות אינטרנט - > מתקדם - > אתחל (או אפס, לא יודע \: ).Tools - > Internet Option - > Advanced - > Restעשיתי, זה לא פתר.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים ישנם מספר אתרים (במיוחד דפי LOG IN ) שמתקשים בהצגת דפי כניסה כאשר משתמשים ב IE7 וויסטה.הפתרון הוא לבטל את פרוטוקול האבטחה שנקרא TLS 1.0 . גש ל INTERNET OPTIONS משם ל ADVANCED וגלול למטה עד שתגיע ל TLS 1.0 הורד את הסמן הקש APPLY ואתחל את הדפדפן שוב.אולי זה יעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.