עבור לתוכן

האם 512MB של זיכרון פנימי DDR נחוץ בימינו ?

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא מסכים. את מי שאני ממליץ לו היום על מפרט למחשב חדש, אני קודם כל שואל מה הוא הולך לעשות עם המחשב שלו. לפעמים אני אמליץ על מעבד סלרון ולפעמים על הפנטיומים/ את'לונים הזולים ביותר (גם אם זה אומר 1.4 או 1.8), ובשילוב של 128-256 מגה זכרון. לא כולם צריכים מיני מחשב-על בבית, לא כולם צריכים 3 ג'יגה-הרץ ולא כולם צריכים ג'יגה זכרון. 256 מגה זו בהחלט אופציה, תלוי מה מריצים על המחשב. ואם אתה משתמש רק ב- word וקצת אינטרנט, הייתי ממליץ על התקנת windows 98SE ולמערכת הפעלה כזאת אתה לא צריך יותר מ-256 מגה זכרון.

אנשים צריכים לזכור לפני שהם ממליצים, שלא לכולם יש את האפשרות לקנות את הכי מהיר, הכי חדש והכי הרבה. לחלק מהאנשים גם מה שלפני שנה- שנתיים היה טוב מספיק גם היום ואני מכיר אנשים שעובדים עם autocad ותוכנות כבדות יחסית על פנטיום 266, ועובדים יפה מאוד. תתפלא, אני מכיר אחד שגם צופה בסרטי divx יפה מאוד על מחשב כזה.

יפה מאוד ?

אני בספק אם הוא מקבל 20 פריימים חחחח...תסלח לי :)

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה לא מסכים

הרי אתה אומר בדיוק את שאמרתי

עבור חלונות 98 מספיק 256 מ"ב

פורסם

איפה אני מפעיל את הPREFORMANCE METER?

תחת administrative tools, בחר ב- performance. אני ממליץ לקרוא קצת technet כדי להבין מה קורה שם (לא שאי אפשר להבין לבד, אבל אנשים לפעמים מסתבכים עם הרבה מספרים ואחוזים...).

בהצלחה!

פורסם

אני בספק שאפשר לראות כל סוג של דחיסת וידאו על P2

על P3 500 לא הצלחתי

פורסם

אפשר ללחוץ על ALT+CTRL+DEL

ושם להיכנס ל-PERFORMANCE

וליבדוק את ה-PEAK

פורסם

מה אתה לא מסכים

הרי אתה אומר בדיוק את שאמרתי

עבור חלונות 98 מספיק 256 מ"ב

אבל זה ממש לא נכון שאין סיבה לקנות לפעמים מעבדים חלשים יותר או פחות זכרון. ולא כולם צריכים להריץ XP.

יפה מאוד ?

אני בספק אם הוא מקבל 20 פריימים חחחח...תסלח לי :)

אני ראיתי אצלו asf-ים, divx-ים ו- smr-ים וכולם רצו יפה ב- framerate שהם אמורים לרוץ בו (אולי קצת פחות אבל לא בצורה שהרגשנו בה, אז זה לא משנה).

ואני מבקש מכל מי שההורים שלו שילמו על הג'יגה זכרון שיש לו במחשב (גם אלה שקנו אותו מכספי המתנות של הבר- מצווה וכו') להתחיל לחשוב באמת מה חיוני במחשב שלהם ומה לא. כל מה שקניתם כדי להרוויח עוד כמה פריימים ב- doom 3 שיצא מתישהו בעשור הקרוב או כדי להרוויח עוד 1000 נקודות ב- 3dmark - לא נחשב.

פורסם

אפשר ללחוץ על ALT+CTRL+DEL

ושם להיכנס ל-PERFORMANCE

וליבדוק את ה-PEAK

הפעלתי את אנריל 2 ועכשיו יש לי PEAK של 500 אלף

מה זה אומר ?

פורסם

אני בספק שאפשר לראות כל סוג של דחיסת וידאו על P2

על P3 500 לא הצלחתי

מוזר מאוד. אני ראיתי מספיק סרטי DIVX על המחשב סלרון 366 שהשתמשתי בו עד לפני שנה

פורסם

הם היו עולים פשוט הקול היה מתרחק מסנכרון עם התמונה

אחרי חצי דקה לא היה שום תיאום בניהם

זה קרה אצל חבר שלי עם הP2 350 שלו

פורסם

הפעלתי את אנריל 2 ועכשיו יש לי PEAK של 500 אלף

מה זה אומר ?

זה אומר שהמחשב שלך השתמש ב-500 מגה של זיכרון(גם פנימי וגם של ההארד דיסק)

נ.ב

ואני מגיע גם ל-950 מדי פעם.

פורסם

הם היו עולים פשוט הקול היה מתרחק מסנכרון עם התמונה

אחרי חצי דקה לא היה שום תיאום בניהם

זה קרה אצל חבר שלי עם הP2 350 שלו

אולי במילי-שניות. ראיתי הרבה סרטים שהגודל הסופי שלהם הוא 600 מגה והם עבדו מצויין. אבל בקשר לנושא אני חושב שאם כבר קונים חדש כדאי לקחת 512

פורסם

זה אומר שהמחשב שלך השתמש ב-500 מגה של זיכרון(גם פנימי וגם של ההארד דיסק)

נ.ב

ואני מגיע גם ל-950 מדי פעם.

אם זה ככה אז המצב מחמיר ויתכן שגם 512 זה גבולי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים