פורסם 2003 במאי 3122 שנים אני ממש לא מסכים. את מי שאני ממליץ לו היום על מפרט למחשב חדש, אני קודם כל שואל מה הוא הולך לעשות עם המחשב שלו. לפעמים אני אמליץ על מעבד סלרון ולפעמים על הפנטיומים/ את'לונים הזולים ביותר (גם אם זה אומר 1.4 או 1.8), ובשילוב של 128-256 מגה זכרון. לא כולם צריכים מיני מחשב-על בבית, לא כולם צריכים 3 ג'יגה-הרץ ולא כולם צריכים ג'יגה זכרון. 256 מגה זו בהחלט אופציה, תלוי מה מריצים על המחשב. ואם אתה משתמש רק ב- word וקצת אינטרנט, הייתי ממליץ על התקנת windows 98SE ולמערכת הפעלה כזאת אתה לא צריך יותר מ-256 מגה זכרון. אנשים צריכים לזכור לפני שהם ממליצים, שלא לכולם יש את האפשרות לקנות את הכי מהיר, הכי חדש והכי הרבה. לחלק מהאנשים גם מה שלפני שנה- שנתיים היה טוב מספיק גם היום ואני מכיר אנשים שעובדים עם autocad ותוכנות כבדות יחסית על פנטיום 266, ועובדים יפה מאוד. תתפלא, אני מכיר אחד שגם צופה בסרטי divx יפה מאוד על מחשב כזה. יפה מאוד ? אני בספק אם הוא מקבל 20 פריימים חחחח...תסלח לי
פורסם 2003 במאי 3122 שנים איפה אני מפעיל את הPREFORMANCE METER?תחת administrative tools, בחר ב- performance. אני ממליץ לקרוא קצת technet כדי להבין מה קורה שם (לא שאי אפשר להבין לבד, אבל אנשים לפעמים מסתבכים עם הרבה מספרים ואחוזים...).בהצלחה!
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מה אתה לא מסכים הרי אתה אומר בדיוק את שאמרתי עבור חלונות 98 מספיק 256 מ"ב אבל זה ממש לא נכון שאין סיבה לקנות לפעמים מעבדים חלשים יותר או פחות זכרון. ולא כולם צריכים להריץ XP. יפה מאוד ? אני בספק אם הוא מקבל 20 פריימים חחחח...תסלח לי אני ראיתי אצלו asf-ים, divx-ים ו- smr-ים וכולם רצו יפה ב- framerate שהם אמורים לרוץ בו (אולי קצת פחות אבל לא בצורה שהרגשנו בה, אז זה לא משנה). ואני מבקש מכל מי שההורים שלו שילמו על הג'יגה זכרון שיש לו במחשב (גם אלה שקנו אותו מכספי המתנות של הבר- מצווה וכו') להתחיל לחשוב באמת מה חיוני במחשב שלהם ומה לא. כל מה שקניתם כדי להרוויח עוד כמה פריימים ב- doom 3 שיצא מתישהו בעשור הקרוב או כדי להרוויח עוד 1000 נקודות ב- 3dmark - לא נחשב.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אפשר ללחוץ על ALT+CTRL+DELושם להיכנס ל-PERFORMANCEוליבדוק את ה-PEAKהפעלתי את אנריל 2 ועכשיו יש לי PEAK של 500 אלףמה זה אומר ?
פורסם 2003 במאי 3122 שנים אני בספק שאפשר לראות כל סוג של דחיסת וידאו על P2על P3 500 לא הצלחתימוזר מאוד. אני ראיתי מספיק סרטי DIVX על המחשב סלרון 366 שהשתמשתי בו עד לפני שנה
פורסם 2003 במאי 3122 שנים הם היו עולים פשוט הקול היה מתרחק מסנכרון עם התמונהאחרי חצי דקה לא היה שום תיאום בניהםזה קרה אצל חבר שלי עם הP2 350 שלו
פורסם 2003 במאי 3122 שנים הפעלתי את אנריל 2 ועכשיו יש לי PEAK של 500 אלףמה זה אומר ?זה אומר שהמחשב שלך השתמש ב-500 מגה של זיכרון(גם פנימי וגם של ההארד דיסק)נ.בואני מגיע גם ל-950 מדי פעם.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים הם היו עולים פשוט הקול היה מתרחק מסנכרון עם התמונהאחרי חצי דקה לא היה שום תיאום בניהםזה קרה אצל חבר שלי עם הP2 350 שלואולי במילי-שניות. ראיתי הרבה סרטים שהגודל הסופי שלהם הוא 600 מגה והם עבדו מצויין. אבל בקשר לנושא אני חושב שאם כבר קונים חדש כדאי לקחת 512
פורסם 2003 ביוני 122 שנים זה אומר שהמחשב שלך השתמש ב-500 מגה של זיכרון(גם פנימי וגם של ההארד דיסק)נ.בואני מגיע גם ל-950 מדי פעם.אם זה ככה אז המצב מחמיר ויתכן שגם 512 זה גבולי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.