פורסם 2008 ביולי 2217 שנים שלום חברה,אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה:Boot Block Compatible Version Ver .002Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery...Checking for floppy...Floppy not found!Checking for CD-ROM...CD-ROM found.Reading file "P5SD2X.ROM"File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM!הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-Xהורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)...הכנסתי וזה מה שהוא רושם...ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא...אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם...מה עושים במצב כזה?תעזרו לי בבקשה!
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר בעיקרון זה פתאומי....אני רק ניקיתי את המחשב קצת מאבק...אחרי זה הדלקתי... וזאת הבעייה...ניסיתי להחליף גם כ. מסך וגם זיכרונות, עדיין אותה השגיאה.מה עוד ניתן לעשות?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אם זה בא פתאום, ללא ניסיון עדכון ביוס כושל, זה יכול להצביע על תקלה פיזית בלוח האם.תשיג פלופי, תחבר ותראה אם הקובץ נקרא משם.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אוקי השגתי מהאינטרנט ( לא מהאתר הראשי של ASUS) גירסא אחרת של הביוס של הלוח אם הזה. צרבתי, הוא זיהה ורשם את הדבר הבא: Reading file "P5SD2X.ROM". Completed.Start Erasing...|Start Programing...\Please turm off your system and power on again to get system back. אחרי כיבוי והדלקה של כל המערכת... זה עושה את הכל מחדש... מה עושים ?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תוריד את הגירסה מהאתר של ASUS.יש מצב שבזמן הניקוי, דפקת את שבב הפלאש שעליו שמור הביוס.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אם זה לוח חדש, לפעמים יש לו אופציה לשחזור ה BIOS "מבפנים" תסתכל במדריך של הלוח אם. אמור להיות לך הסבר מלא על איך לשחזר את ה BIOS במקרה של בעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.