פורסם 2008 ביולי 2217 שנים לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים ^^ מחזק.matrix66, בדיוק בגלל שזה שווא אז אין שם עוד הברה.המילה היא הברה אחת בלבד.פותח הת'רד - חברך צודק, יש הברה על כל תנועה במילה (לרוב, יש יוצאי דופן).
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים? תקנו קונסולה וכמה משחקים ותעזבו אותנו בשקט
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר מה, ולבזבז את חיי על משחקי מחשב במקום לערוך דיונים עמוקים לגבי השפעת קרני השמש על קרני התיש? תודה על התשובות
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים יש הברה אחת בלבד, כי כמו שידידך המלומד אמר, יש תנועה אחת=הברה אחת.טיפ לחיים: אם אתה מגיע למצב שבו את עורך דיונים על השפעת אור הירח על הצבע הכחול המצוי בכבשה, כדאי שתמצא עיסוק אחר.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אני חושב שהשמש לא כ"כ משפיעה על קרני התיש (אולי קצת מכהה אותן) אבל אין לי שום הכשרה בנושא אז אני לא יכול לומר בוודאות
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר אני חושב שהשמש לא כ"כ משפיעה על קרני התיש (אולי קצת מכהה אותן) אבל אין לי שום הכשרה בנושא אז אני לא יכול לומר בוודאות כן, כך חשבו בורים לאורך השנים... אבל אני - פרופסור להשפעת ההתנתקות על מחירי החסה בגדה, דוקטור להשפעת קרני השמש על קרני התיש וסטונד בנושא מספר ההברות במילה צ'יפס (וזיין שכל לא רע בכלל ) יודע אחרת! תודה לכל אלה שענו על שאלות דביליות שלי (ובמיוחד לאחוז מתוכם שהוסיף אותי לחתימה שלו )
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים נכון זו הרגשה ממש טובה כשזה קורה?(זה קרה לי פעם אחת, אבל נראה לי שהוא כבר החליף חתימה, אבל זה עדיין היה כיף)
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים יש הברה אחת בלבדאבל למה להרוס ? זה לא נושא הדיון כמה הברות יש בצ'יפס הנושא הוא למה קיימים מחקרים כל כך הזוים בעולם ? למשל אני פרופסור ומרצה באוניברסיטה לפשע רשע ופלילים השאלה היא האם זה מקצוע נחוץ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.