עבור לתוכן

יצא catalyst 8.7

Featured Replies

פורסם

הדרברים מתחילים לפשל אט אט

דוגמא קטנה

אני לא יכול לשנות פרופיל בחזרה יש לי 3 פרופלים שיצרתי ואני לא יכול לשנות אף אחד מהם

• תגובות 44
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואייי איזה כאב ראש, נעלם לי הover drive :| זה אומר שאני לא יכול לעשות כלום עם המאוור :S

מה לעשות???????

פורסם

הדרברים מתחילים לפשל אט אט

דוגמא קטנה

אני לא יכול לשנות פרופיל בחזרה יש לי 3 פרופלים שיצרתי ואני לא יכול לשנות אף אחד מהם

זה בגלל שלא עשית UNLOCK (לחיצה על המנעול) ב ATI Overdrive

פורסם

בטח שעשיתי

פורסם

תגידו עכשיו תכלס ( למי שכן התתקין )

יש לי 8.6 (מהדיסק שקיבלתי עם ה4870) להתקין את ה 8.7 או שהוא עושה יותר מדיי בעיות\לא משפר כלום ?

ואגב .. איך אני בודק את כמות הפריימים שלי בCOD4 ...?

פורסם

תגידו עכשיו תכלס ( למי שכן התתקין )

יש לי 8.6 (מהדיסק שקיבלתי עם ה4870) להתקין את ה 8.7 או שהוא עושה יותר מדיי בעיות\לא משפר כלום ?

ואגב .. איך אני בודק את כמות הפריימים שלי בCOD4 ...?

בקשר ל-COD 4 תפתח את הקונסול(על ידי לחיצה על הכפתור ~, הוא נימצא ליד הכפתור 1[במקלדת בצד שמאל למעלה]) ותרשום בקונסול:

\cg_drawFPS 1

ואז זה אמור להראות לך את ה-FPS.

פורסם

בקשר ל-COD 4 תפתח את הקונסול(על ידי לחיצה על הכפתור ~, הוא נימצא ליד הכפתור 1[במקלדת בצד שמאל למעלה]) ותרשום בקונסול:

\cg_drawFPS 1

ואז זה אמור להראות לך את ה-FPS.

חח תודה כבר כמה שעות אני מנסה למצוא את הפקודה הנכונה .. :)

פורסם

התקנתי את הדרייבר החדש ... תאמת אני לא רואה שום שיפר .. ניסיתי ב COD4 ולא שינה כלום .

פורסם

תגידו כשמורידים את הדרייבר החדש פשוט למחוק את הישן ולא לשנות שמה ב3D והפילטרים שיש שם שום דבר פשוט להשאיר את ההגדרות על ברירת מחדל?

אגב אפשר קישור בבקשה לכלי שמוחק את catalyst הישן

פורסם

חייבים בכלל למחוק את הקטליסט הישן?

פורסם

אני לא מוחק לפני שאני מתקין דרייבר עדכני.

אם אתה רוצא לחזור לאחד ישן יותר אז צריך למחוק את הנוחכי: לוח בקרה>הוספה\הוסרה>ATi Softwear uninstall>להתקין את הדרייבר שאתה רוצא> להפעיל מחדש את המחשב.

פורסם

אם למישהו היתה בעיה ב GRID עם כרטיסי X1950 ו AAX4 (האטה במסלולי מרוצים מסוימים ללא סיבה) היא נפתרה עם העידכון הנוכחי :)

פורסם

אחרי שהתקנתי את הדרייברים הללו (HD4870), בעת BOOT לפני הלוגו של Vista המחשב "נתקע" 2-3 שניות במסך שחור (לפני זה היו דרייברים של NVIDIA וזה לא קרה).

האם זה קורה לעוד מישהו, או שאני לבד?[br]פורסם בתאריך: 26-07-2008, 13:30:45

מסתבר שאיחוי לדיסק פתר את הבעיה :)
פורסם

איפה כל הילדים שאמרו שהדרייברים של NVIDIA לא טובים.

יש לי ניסיון של שנים עם שניי החברות ותמיד היו לי בעיות בדרייברים של ATI :bash:

פורסם

מה הקשר?!

זו נבלה וזו טרפה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים