עבור לתוכן

שאלה|לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכם אני חדש פה נעים להכיר

ויש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600 SERIES 1GB INNO3D

איך הוא למשחקים כמו פיפ''א 08 פיפא 09 שייצא NBA CRYSiS

תודה

פורסם

איזה מסך יש לך ?

פורסם
  • מחבר

מסך LG 20אינץ'

W2042T

LCD WIDE

פורסם

אני מעריך ש-FIFA ושאר משחקי הספורט יעבדו יפה מאוד.

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס מסך חזק לקרייסיס?

פורסם

בהחלט לא,תוכל להריץ את המשחק על מדיום...

פורסם
  • מחבר

בהחלט לא,תוכל להריץ את המשחק על מדיום...

מה מה בהחלט לא למה הכרטיס חלש לא אתה בטוח במה שאתה אומר? לא יעבוד קרייסיס איזה כרטיס ככה עד 650 שקל יש טוב?

פורסם

מה מה בהחלט לא למה הכרטיס חלש לא אתה בטוח במה שאתה אומר? לא יעבוד קרייסיס איזה כרטיס ככה עד 650 שקל יש טוב?

8800GS חזק בהרבה, ויתן לך להריץ קרייסיס על MED-HIGH [בערך] על הרזולוציה הטבעית של המסך שלך.

אם אתה רוצה יותר מזה, תשלם הרבה יותר.

בכ"מ קרייסיס הוא לא כלי מדידה, שכן הוא טוחן את המערכת וזה בדרך כלל לא מספיק לו.

פורסם
בכ"מ קרייסיס הוא לא כלי מדידה, שכן הוא טוחן את המערכת וזה בדרך כלל לא מספיק לו.

עוגיקריסיס רוצה עוד עוגי-כרטיס-מסך-ב300-דולר לאכול. יאמי. וגם זה לא תמיד מספיק לו לV.HIGH

פורסם

עוגיקריסיס רוצה עוד עוגי-כרטיס-מסך-ב300-דולר לאכול. יאמי. וגם זה לא תמיד מספיק לו לV.HIGH

LOL

בשביל להריץ Cry Cry CrymoreSys

וגם להנות מהוויזואליות שלו אתה צריך HD4850 שעולה בערך 900 שקל או 9800GTX שעולה בערך 500 שקל יותר.

אפילו לי עם 4870 שעולה בסביבות ה 1400 שקל ,ייש קשים עם המשחק .

אבל תכלס חוץ מהוויזואליות שלו, וכל הרעש שלו והדרישות המטורפות שלו, המשחק לא רע (:

זה לא משחק זו מערכת סימולציה מתקדמת לבדוק כמה כסף תשקיע על חומרה.

פורסם

LOL

בשביל להריץ Cry Cry CrymoreSys

וגם להנות מהוויזואליות שלו אתה צריך HD4850 שעולה בערך 900 שקל או 9800GTX שעולה בערך 500 שקל יותר.

אפילו לי עם 4870 שעולה בסביבות ה 1400 שקל ,ייש קשים עם המשחק .

אבל תכלס חוץ מהוויזואליות שלו, וכל הרעש שלו והדרישות המטורפות שלו, המשחק לא רע (:

זה לא משחק זו מערכת סימולציה מתקדמת לבדוק כמה כסף תשקיע על חומרה.

חח אהבתי.

אבל תכלס קרייסיס הוא משחק לא רע גם אם משחקים אותו על MED. אני ממש נהנתי ממנו.. סיימתי אותו על MED עם ה 8600GTS הקודם שלי והיה ממש נחמד.

הוא התמודד עם המשחק ברמה טובה מאד. עקב אכילס של הכרטיס הזה זה פשוט בקר הזכרון המסורס של 128BIT.. מה שאומר שקשה לו ברזולוציות גבוהות (מעל ל 1024X768 זה נחשב גבוה בשבילו) אבל ה GPU שלו לא רע בכלל ואין לו בעיה עם פילטרים ועם כל מיני תוספות EYE CANDY..

לפי דעתי אל תחליף כלום בנתיים. שחק איתו. מי אמר שכל משחק צריך לרוץ על מקסימום ?? בטוח שלא קרייסיס.

עם COD4 אגב המצב היה הרבה יותר טוב ושחקתי בו גם על 1280X1024 עם הגדרות MED-HIGH וזרם חלק מאד..

לגבי משחקי הכדורגל - אין לך בכלל מה לדאוג. ירוצו לך על הגדרות מירביות חלק..

*ותפסיקו לחפור לכל אחד ששואל שאלה פה שהוא צריך להחליף את הכרטיס שלו לאיזה 48XX .. לא כל אחד צריך את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים