פורסם 2008 ביולי 2117 שנים לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שליואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמיןנכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככההמערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF )משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לירדיאטורים:בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? )בלוקים:כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי מלא כמובןמעבד - סוויפטק אפוג'י אקסטרים (אם אני אצליח לשים יד על המהדורה המיוחדת העשויה נחושת, זה יהיה נחמד)מוספטים וכו', אם קיימים ללוח הזה בלוקים - אשמח לקבל לינקיםכנ"ל לגבי הזכרונותצ'יפסטים - אין לי מושג , תציעו לי (שמתי עין על האנזוטק)מיכלי מים לא יהיו כאן, אלא פיל פורט , שבחלקו העליון יהיה מיני מיכל של DD יחד עם הפקקצנרת - טייגון \ פרימופלקס, קוטר 2\1 פנימינוזל קירור - פרימוצ'יל (אני מאוד מרוצה מהנוזל הנוכחי שיש לי) וגם אם אני זוכר נכון הוא לא מוליך ומגיע בצבעיםמאווררים YT (אני אחליף את כל המאווררים במארז למאווררים הנ"ל , אני רוצה שקטנכון לעכשיו אין תקציב מוגדראתם יכולים להציע הצעות נוספות\לשפראשמח לשמוע כל דברלצערי, רוב האתרים לא מחזיקים במלאי את הדברים שאני צריך, בייחוד את הבלוק לכ.מסךתודה רבה לעוזרים
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים חנות זולה עם הרבה חלקים :http://www.sidewindercomputers.com/אפשר לשאול מה התקציב?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר לצערי, אין לחנות כל מה שאני צריך..אשמח לקבל לינקים לחנויות נוספותבקשר לתקציב, אין משהו מוגדר, זה אותו תקציב שבעזרתו אני משפץ את החדר, ועושה עוד כמה דבריםאם אני אשקיע יותר בקירור, אני יהיה צריך לקזז ממשהו אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.