עבור לתוכן

איך אפשר לשייך את כל קבצי R* לווינראר?

Featured Replies

פורסם

הכוונה לכל הקבצים השונים שבאים כ R ואז מספר מסויים (לדוגמה R20, R21... )

ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים)

ניסיתי R* אבל מן הסתם זה שייך קבצים בפורמט R כוכבית...

תודה...

פורסם

לרוב אם אתה פותח את הקובץ הראשון מתוך הסרייה, זה ממשיך אוטומטית לקובץ הבא, ככה שאין סיבה אמיתית לשייך קבצים מסוג R23 לWINRAR. אתה יכול גם לסמן את כולם ועם מקש ימני לבחור ב EXTRACT WITH WINRAR.

פורסם
  • מחבר

אני יודע.. אבל כרגע חצי מהקבצים משוייכים לווינראר (עם אייקון של ווינראר) והחצי השני בלי אייקון..

אני רוצה שלכולם יהיה את האייקון של ווינראר

פורסם

אם יש לך ויסטה לך לDEFAULT PROGRAMS ושם תבחר ב ASSOCIATE A FILE TYPE WITH PROGRAM

פורסם
  • מחבר

ובלי לעבור על כל האפשרויות השונות (לא בא לי לשבת שעות על גבי שעות להוסיף אלפי שייוכים)

אני לא יודע אם בא לך לשבת שעות לשייך קבצי

R1

R2

R3

R4

R5

R6

R7

R8

R9

R10

R11

...

...

אבל אני לא רוצה :P

פורסם

למה אתה מתעקש שגם שאר הקבצים בסדרה יהיו משוייכים ל winrar?

הרי התוכנה בעצמה יודעת כמה חלקים יש לארכיון ואיך לחלץ ולחלק אותם.

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה שיהיה לכולם את אותו האייקון של ווינראר...

פורסם

^

לא נראה לי שיש לך ברירה.

אתה יכול ליצור קובץ REG ולשנות לו את הערכים ואז להריץ אותו:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.r00]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.r00\OpenWithList]

"a"="WinRAR.exe"

"MRUList"="a"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.r00\OpenWithProgids]

"WinRAR"=hex(0):

או לעשות דרך אפשרויות תיקיה, שזה דווקא יותר נוח. זה ייקח לך איזה רבע שעה. אני מקווה שאתה יודע שאתה לא צריך להגדיר לכל סיומת שתיצור דרך שתיפתח דרך ווינראר וליבחור לה אייקון, אלה פשוט לבחור WINRAR מהרשימה.. מה שרק ישאיר לך לבחור כל פעם סיומת שונה.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, אז אני אוותר...

תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים