עבור לתוכן

מחפש המלצה לסדרות קומיות

Featured Replies

פורסם

war at home

וצ'אק זה קומדיית פעולה. מומלץ

פורסם
  • מחבר

בינתיים ראיתי שני פרקים של פיוצראמה ומאוד נהניתי, אני כבר לא זוכר למה היא לא מצאה חן בעיני פעם. בקשר

לאנימה - אני לא חושב שזה לילדים אבל נראה לי קצת מוגזם המאבק על כבוד האנימה שנערך כאן מדי פעם בפורום.

פורסם

העניין הוא ש"אנימה" זה קטגוריה מאוד רחבה. האנימציה היפנית הרבה יותר מגוונת מהאנימציה האמריקאית (שמתחלקת ל"סדרות ילדים" ו"הומור למבוגרים"), ככה שלהמליץ למישהו על אנימה זה כמו להגיד למישהו "לך תראה סדרות טלוויזיה".

פורסם

אז זהו, שכתבתי איזו לראות :cool2:

עריכה - לרוב המוצלחות ו/או העמוקות יותר נמצאות תחת קטקוריית seinen שקהל היעד שלהם הוא מעל גיל 16 17, זה לא אומר שיש שם דם, אלימות מופרזת או יחסי מין, פשוט שהסיפור עמוק יותר ומתרכז בנושאים אחרים מ"אני יכול לשלוח קרן אנרגיה שתפוצץ מישהו" או "אני רוצה לשלוט בעולם ע"י רובוטים ענקיים", פשוט כי זה לא ממש מעניין.

הסיפור מתרחש לרוב סביב החיים ההגיוניים יותר של אנשים(שוב-לא "אני יכול לקפוץ 30 מטר לאוויר ואז להוציא בזוקה מהכיס וליידות את כל העולם"), ומתרכז בכל מיני דילמות שלהם, מערכות היחסים שלהם עם דמויות אחרות וכו'. מה שיפה זה שמצליחים לשלב בין הקטעים המצחיקים(לרוב הסגנון הקומי הוא SlapStick), שמראים שהחיים יפים בלה בלה בלה לבין הקטעים העצובים יותר בלי שזה יהרוס את האווירה של הסדרה.

מה שצריך לחפש זה בדרך כלל סדרו שמתוייקות כקומדיה ו/או דרמה (יש שילובים בין השניים), כ-high School life או כ-slice of life.

ד"א- זה לא אומר שאין סדרות דפורות תחת הקטגוריה, וזה גם לא אומר שיש קצת סדרות דפוקות. צריך לחפור עמוק כדי לדעת מה לראות ומה סתם בזבוז זמן.

נ.ב אני לא מנסה לפתוח ויכוח, פשוט להסביר יותר טוב את דבריי ולתת לבנאדם עצה. אין לי כוח להתווכח בנושא,וגם יותר מדי דיונים נסחפו בגלל הויכוחים האלה ולא חזרו לנושא המקורי(=ננעלו). אם בא לכם להתווכח, פתחו את ת'רד ה"אנימה VS הסדרות האחרות/העולם".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים