פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מדי פעם אני מעביר את הזמן מול סדרות קומיות למינהן. די סיימתי כל סדרה שמצאה חן בעיני עד היום. אני לא בררן כ"כאלא אם כן ההומור ממש תת רמה (נשואים פלוס לדוגמה).רשימה (חלקית) של סדרות שסיימתי עד עכשיו:משפחת סימפסוןסיינפלדחבריםסקראבס70 SHOWאשמח להמלצות על סדרות נוספות.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים בהשוואה לנשואים פלוס, ההומור של חברים הוא תת-תת-תת-רמה.אגב, גם סיינפלד לא כזה מצחיק.South Park שנונה ומצחיקה, לך עליה.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אם אתה חובב הומור בריטי אתה חייב לראות את 4 העונות (כל עונה 6 פרקים) של blackadder ("עלילות הפתן השחור" - שודר בארץ בעיקר בימי ערוץ 2 הניסיוני ומדי פעם צץ בכבלים). הומור שהוא מצד אחד קצת "קקי-פיפי" (אבל טוב) ומצד שני ברמה מאוד גבוהה, עם קונוטציות היסטוריות ובשפה מתוחכמת (ידע בהיסטוריה ובשפה האנגלית משפר את ההנאה מהסדרה, אבל לא הכרחי).קלאסיקה בריטית נוספת - המלון של פולטי, קצר ולעניין וחבל מאוד שכל-כך קצר. את the office לא יצא לי לראות, אבל הדיווחים מהשטח מצביעים שמדובר בסדרה מעולה (על שתי הגרסאו שלה - הבריטית והאמריקאית).אם אהבת את משפחת סימפסון ועוד לא ראית את futurama, אתה חייב לנסות לראות לפחות כמה פרקים. זאת אולי האחות הבוגרת והמתוחכמת יותר. ההומור עדיין קורע, אבל יש לדמויות עומק, יש קו עלילה שמתפתח בין הפרקים והעונות ואפילו נגיעות של דרמה ורומנטיקה. סדרה גאונית.קלאסיקה אמריקאית היא M*A*S*H שמשלב הומור (שחור לפעמים) עם דרמה וסטירה.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר SOUTHPARK לא מוצאת חן בעיני - יש הרבה בדיחות של "אני מקלל אז זה מצחיק". נכון שיש שם הרבה הומור טוב אבל החלקהנמוך שם מרתיע אותי.המלון של פולטי -ראיתי.MASH- ראיתי.THE OFFICE - ניסיתי פרק וחצי של הסדרה האמריקאית והתייאשתי. הסדרה משתפרת בהמשך?FUTURAMA - ניסיתי פעם ולא אהבתי, אני אנסה שוב.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים יש את Freakazoid! ואת Biker Mice From Mars... אני אוהב את זה עכשיו באותה מידה שאהבתי כשהייתי בן 5
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים 00000 - לא יודע מאיפה באת, אבל נישואים פלוס זו סדרה לבני 12.חברים זה סדרה חביבה+, בעיקר לנקבות..סיינפלד זה מהות הצחוק.יש את Weeds - סדרה ענקית..וגם Futurama שהמליצו עליה.. סדרה מעולה.. אחושילינג. אני יותר אוהב אותה מאת סימפסונס.יש עוד אנימציות כמו Family Guy (ראיתי כמה פרקים ככה שאין לי דעה) וAmerican Dad שזה משעשע במצבים מסויימים, בעיקר הומור סטייל נשואים פלוס, אבל זה מצוייר, ככה שאין את המבוכה של הטמטום שמלווה את נישואים פלוס.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים Family guyweedstwo and a half menthe big bang theoryhow i met your motherentourage - לא ממש קומדיה, אך אותי היא מצחיקה.ואם עדיין לא ראית אז תנסה להשיג את the war at home
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים בוסטון לגלהיא לא נחשבת כקומדיה, אך היא התוכנית היחידה שגורמת לי לצחוק בקול, וראיתי כל קומדיה אפשרית.הסדרה הזאת פשוט ענקית
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים entourage אחלה סידרה לא קומדיה אבל ארי גולד שהוא מתעצבן(קורה כל כמה דק')מצחיק רצח חוץ מזה גם אח של ווינס עם כל התאוריות שלו חחחחח סידרה מצחיקה תתחיל עכשיו אתה תסיים את כל העונות ישר כשהעונה החדשה תתחיל
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר HOW I MET YOUR MOTHER - ראיתי. אשמח להמלצות לאו דווקא של סדרות שרצות היום אלא גם קלסיקות. אני אברר בקשרלכל שאר ההמלצות שהביאו כאן.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים Couplinghttp://www.imdb.com/title/tt0237123/סדרה בריטיתאחת הטובות לפחות עד העונה הרביעית(חשוב להוריד את הגרסה הבריטית ולא האמריקאית שבאה אחרי בתור חיקוי עלוב)
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים תנסה גם אנימה. יש שם הומור שונה לגמרי(למי שקופץ ואומר שאנימה זה לילדים בני 8-12, אנא חזור לחור המועדף עליך ושחק דוקים), וזה יכול להיות שינוי מרענן.קומדיה נטו=School Rumble
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.