עבור לתוכן

מחפש המלצה לסדרות קומיות

Featured Replies

פורסם

מדי פעם אני מעביר את הזמן מול סדרות קומיות למינהן. די סיימתי כל סדרה שמצאה חן בעיני עד היום. אני לא בררן כ"כ

אלא אם כן ההומור ממש תת רמה (נשואים פלוס לדוגמה).

רשימה (חלקית) של סדרות שסיימתי עד עכשיו:

משפחת סימפסון

סיינפלד

חברים

סקראבס

70 SHOW

אשמח להמלצות על סדרות נוספות.

פורסם

בהשוואה לנשואים פלוס, ההומור של חברים הוא תת-תת-תת-רמה.

אגב, גם סיינפלד לא כזה מצחיק.

South Park שנונה ומצחיקה, לך עליה.

פורסם

אם אתה חובב הומור בריטי אתה חייב לראות את 4 העונות (כל עונה 6 פרקים) של blackadder ("עלילות הפתן השחור" - שודר בארץ בעיקר בימי ערוץ 2 הניסיוני ומדי פעם צץ בכבלים). הומור שהוא מצד אחד קצת "קקי-פיפי" (אבל טוב) ומצד שני ברמה מאוד גבוהה, עם קונוטציות היסטוריות ובשפה מתוחכמת (ידע בהיסטוריה ובשפה האנגלית משפר את ההנאה מהסדרה, אבל לא הכרחי).

קלאסיקה בריטית נוספת - המלון של פולטי, קצר ולעניין וחבל מאוד שכל-כך קצר.

את the office לא יצא לי לראות, אבל הדיווחים מהשטח מצביעים שמדובר בסדרה מעולה (על שתי הגרסאו שלה - הבריטית והאמריקאית).

אם אהבת את משפחת סימפסון ועוד לא ראית את futurama, אתה חייב לנסות לראות לפחות כמה פרקים. זאת אולי האחות הבוגרת והמתוחכמת יותר. ההומור עדיין קורע, אבל יש לדמויות עומק, יש קו עלילה שמתפתח בין הפרקים והעונות ואפילו נגיעות של דרמה ורומנטיקה. סדרה גאונית.

קלאסיקה אמריקאית היא M*A*S*H שמשלב הומור (שחור לפעמים) עם דרמה וסטירה.

פורסם
  • מחבר

SOUTHPARK לא מוצאת חן בעיני - יש הרבה בדיחות של "אני מקלל אז זה מצחיק". נכון שיש שם הרבה הומור טוב אבל החלק

הנמוך שם מרתיע אותי.

המלון של פולטי -ראיתי.

MASH- ראיתי.

THE OFFICE - ניסיתי פרק וחצי של הסדרה האמריקאית והתייאשתי. הסדרה משתפרת בהמשך?

FUTURAMA - ניסיתי פעם ולא אהבתי, אני אנסה שוב.

פורסם

יש את Freakazoid! ואת Biker Mice From Mars... אני אוהב את זה עכשיו באותה מידה שאהבתי כשהייתי בן 5 :smile1:

פורסם

00000 - לא יודע מאיפה באת, אבל נישואים פלוס זו סדרה לבני 12.

חברים זה סדרה חביבה+, בעיקר לנקבות..

סיינפלד זה מהות הצחוק.

יש את Weeds - סדרה ענקית..

וגם Futurama שהמליצו עליה.. סדרה מעולה.. אחושילינג. אני יותר אוהב אותה מאת סימפסונס.

יש עוד אנימציות כמו Family Guy (ראיתי כמה פרקים ככה שאין לי דעה) וAmerican Dad שזה משעשע במצבים מסויימים, בעיקר הומור סטייל נשואים פלוס, אבל זה מצוייר, ככה שאין את המבוכה של הטמטום שמלווה את נישואים פלוס.

פורסם

Family guy

weeds

two and a half men

the big bang theory

how i met your mother

entourage - לא ממש קומדיה, אך אותי היא מצחיקה.

ואם עדיין לא ראית אז תנסה להשיג את the war at home

פורסם

בוסטון לגל

היא לא נחשבת כקומדיה, אך היא התוכנית היחידה שגורמת לי לצחוק בקול, וראיתי כל קומדיה אפשרית.

הסדרה הזאת פשוט ענקית

פורסם

entourage אחלה סידרה לא קומדיה אבל ארי גולד שהוא מתעצבן(קורה כל כמה דק')מצחיק רצח חוץ מזה גם אח של ווינס עם כל התאוריות שלו חחחחח סידרה מצחיקה תתחיל עכשיו אתה תסיים את כל העונות ישר כשהעונה החדשה תתחיל

פורסם
  • מחבר

HOW I MET YOUR MOTHER - ראיתי. אשמח להמלצות לאו דווקא של סדרות שרצות היום אלא גם קלסיקות. אני אברר בקשר

לכל שאר ההמלצות שהביאו כאן.

פורסם
  • מחבר

ARRESTED DEVELOPMENT אהבתי אבל נמאס אחרי עונה וחצי.

פורסם

Weeds ענק! :xyxthumbs:

פורסם

Coupling

http://www.imdb.com/title/tt0237123/

סדרה בריטית

אחת הטובות לפחות עד העונה הרביעית

(חשוב להוריד את הגרסה הבריטית ולא האמריקאית שבאה אחרי בתור חיקוי עלוב)

פורסם

תנסה גם אנימה. יש שם הומור שונה לגמרי(למי שקופץ ואומר שאנימה זה לילדים בני 8-12, אנא חזור לחור המועדף עליך ושחק דוקים), וזה יכול להיות שינוי מרענן.

קומדיה נטו=School Rumble

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים